V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Temelde donatılarda bir hata var mı?

temel donatılarınız belirlediğiniz hesap aksları üzerinden çizilir. sizin çiziminizde hesap aksı boşluk üzerine denk geldiği için çizim bu şekilde oluşmuş. tam doğru bir çizim oluşturmak istiyorsanız temelinizi boşluk tarafından kesilmeyen sanal dikdörtgen parçalarına bölerek hesap akslarınızı oluşturmanız gerekir.
bunun yanında ise muhtemelen otopark rampası altına gelen kısmı sürekli temel seritleri ile tasarlamak yerine, radyeyi bu kısma uzatarak çözmek en doğrusu belki de ekonomik çözüm olur.

hesap aksları oluşturulmuş model ektedir. ( projenizde analiz dahil diğer parametreleri kontrol etmek size kalıyor.)

Ekli dosyalar

• teme ldonatı.png
    teme ldonatı.png
    393.1 KB · Görüntüleme: 32
  • temel donatı.cde
    temel donatı.cde
    22.4 MB · Görüntüleme: 5
hocam merhaba kusura bakmayın bilmediğim için yazıyorum bu şekilde de kısa donatılar atılmış uygulamada nasıl olacağını kafamda oturtamadım ve ayrıca bu şekilde analiz kurtarmıyor donatı 15 arayla atılmasına rağmen yetersiz diyor

hocam merhaba kusura bakmayın bilmediğim için yazıyorum bu şekilde de kısa donatılar atılmış uygulamada nasıl olacağını kafamda oturtamadım ve ayrıca bu şekilde analiz kurtarmıyor donatı 15 arayla atılmasına rağmen yetersiz diyor
Merhaba. Uygulama aynen bi şekilde yapılir zaten. Kisa donatilar ilave donatilardir. Sizin modelinizde de var zaten. Su an projeyi açamıyorum .ancak radye betomarme diyalog kutusunda ilave donatılari kontrol edin. Eksik donati hatası genelde bu donatılarda olur. Aralığı azaltıp cao artırasaniz düzelir.

Geri