o_berdibek
Üye
merhaba arkadaşlar projemde temelde negatif gerilme sorunu var sistemi kurtardım ama sanki bir yerde bi hata yapıyorum lütfen yardım
o_berdibek":k5gesuym' Alıntı:projeyi rar dosyası şeklinde eklemek istedim ancak boyutu büyük olduğu için yükleyemedim ne yapabilirim
o_berdibek":39be02hi' Alıntı:merhaba arkadaşlar projemde temelde negatif gerilme sorunu var sistemi kurtardım ama sanki bir yerde bi hata yapıyorum lütfen yardım
ilave donatıların değişmesi için hesap aksının yeri değiştirildiğinde ana donatıların değişmesi gerekir. Projenizde 1 nolu hesap aksınnın geçtiği yerde minimum pursantajlar donatı ihtiyacını karşılıyor. 2 nolu hesap aksının geçtiği yerde ise minimum pursantaj hesap donatısını karşılamıyor. 2 nolu hesap aksını örnek projedeki gibi kolon ve perdelerin üzerine gelmeyecek şekilde sağa kaydırın. Bu durumda aks minimumda çalışacak. İlave donatıların da değiştiğini göreceksiniz.o_berdibek":yve5u8sx' Alıntı:hesap akslarının yerlerini değiştirince ilave donatı miktarında değişmeler olacağını söylenmişti. ama projede hesap aksı yerini değiştirince ilave donatıda bir değişiklik olmuyor neden?
Herhalde biz neden bahsettiğiniz anlayamadık. Sorunuzu somut bir örnekle açıklar mısınız? Gerekiyorsa sesli iletişim de kurabilirsiniz.evet değişiyor zaten. bende ondan bahsediyorum