Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
V10.92 ile bazı projelerimde hesap raporu alamıyorum
Hesap Raporu al seçeneğine tıkladığımda ya tepkisiz bekliyor ya da bir süre bekleyip bir uyarı veriyor.Sorun yaşadığım projelerden birini de paylaştım.Uzaktan bağlatıyla vs yardımınızı rica ediyorum.
Sorun çözülmez ise 10 versiyonu lisanslı kullanıcılarımız için oluşturulan teknik destek portalından, portalda kayıtlı mail adresi ile teknik destek talebinde bulunun. Bilgisayarınıza uzaktan erişim sağlayarak yardımcı olmaya çalışalım.
Hesap Raporu al seçeneğine tıkladığımda ya tepkisiz bekliyor ya da bir süre bekleyip bir uyarı veriyor.Sorun yaşadığım projelerden birini de paylaştım.Uzaktan bağlatıyla vs yardımınızı rica ediyorum.
Merhaba
ilave olarak;
Bende de kapanma olmadı.
Geometri hatalarını düzeltip, A=15 R=7, sonlu elaman genişliklerini 0.25 m alırsanız projeniz hatasız hale geliyor.
Öneri proje ekte.
10 versiyonu lisanslı kullanıcılarımız için oluşturulan teknik destek portalından, portalda kayıtlı mail adresi ile teknik destek talebinde bulunun. bilgisayarınıza uzaktan erişim sağlayalım. Kayıtlı mail adresinizi öğrenmek için Bursa ofisimizle iletişime geçebilirsiniz.