V11'i Online Satın Alın

v10.92 yetersiz etriye mesajı verip yeterli etriyeyi seçmemesi çok ilginç

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M.sa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.sa

Etkin Üye
Merhaba
Güncelleme notları arasında v10.92 de kolon etriyelerinin otomatik seçilmesi konusunda geliştirme yapıldığı söylenmiş fakat ben projemde tam tersi bir durumla karşılaştım.
bir önceki yaptığım analizde programın kendi seçtiği etriyeyi (v10.91) bu sürümde (v10.92) yetersiz bulması ve üstelik yeterli etriyeyi seçmemesi çok ilginç...

Ünver Bey merhaba projeyi şuan ekleyeceğim projede eksikler var fakat daha tasarım sürecimiz devam ediyor . sadece bu konuya değinmek istedim

Ekli dosyalar

Merhaba
Güncelleme notları arasında v10.92 de kolon etriyelerinin otomatik seçilmesi konusunda geliştirme yapıldığı söylenmiş fakat ben projemde tam tersi bir durumla karşılaştım.
bir önceki yaptığım analizde programın kendi seçtiği etriyeyi (v10.91) bu sürümde (v10.92) yetersiz bulması ve üstelik yeterli etriyeyi seçmemesi çok ilginç...
Merhaba,
Etriye aralıklarının otomatik seçilmemesi projenize özel bir durum gibi görünüyor. Şu ana kadar tarafımızdan yapılan testlerde ve beta kullanıcılarımızda bu tür bir sorun bize iletilmedi. (Bu tür iyileştirmelerde özel durumlar oluşabiliyor.) Projenizdeki bu durum incelenmek üzere not edilmiştir.
Kolonlardaki etriye yetersizliği sorunu sarılma bölgesi etriye aralıkları 1 cm azaltıldığında düzelmektedir.
İyi çalışmalar

Merhaba. Benim projemde de subasman seviyesinde atılan etriyeler dikkatimi çekti. 10.92 ve 1.5 sarılma bölgesi işaretini kaldırınca böyle bir durum oluşuyor.

Ekli dosyalar

Merhaba. Benim projemde de subasman seviyesinde atılan etriyeler dikkatimi çekti. 10.92 ve 1.5 sarılma bölgesi işaretini kaldırınca böyle bir durum oluşuyor.
Subasman katı 80 yüksekliğinde ayrı bir kat olrak tanımlanmış. Kolon Düşey açılımlarında etriyelerin üst üste çizilmemesi için kolonların özelliklerinden "alt uç sarılma bölgesi yüksekliğini subasman katı yüksekliği kadar tanımlı değer verip, çizim alınız.

1636976649169.png
İyi çalışmalar

Geri