Son kullanıcı ve upgrade fiyat listeleri 15 Haziran 2025 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar geçerli olacaktır.
V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

V11.15 te kurtaran hesap v11.16 da kurtarmıyor !

Versiyonlar arası farklılıklar oluşabilir.
P28 Perdesinde etriyeyi Ø12/20 yaptığınızda perde kesme güvenliği sorunu düzelmektedir.
1748873346743.png

Kiriş kapasite oranları sınırda olan bazı kirişlerde kapasite oranı 1'den büyük çıkmış, bu kirişlerde donatı düzeltmeleri ile koşullar sağlanabilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

1748873536034.png

Ekli dosyalar

• 1748873408662.png
    1748873408662.png
    96.6 KB · Görüntüleme: 6
teşekkürler ancak versiyonlar arası farklar oluşur mantıklı bir cevap değil. ben v11.15 de yapı tasarlamışım ve belediyeye iletmişim. Belediye o dosyayı v11.16 da hesaplıyor ve kabul etmiyor. Burada tekrar emek ve vakit kaybına ben uğruyorum. (iskele, kalıp,statik proje çıktıları ve rapor çıktı masraflarını saymıyorum.).

Burada sözü edilen fark binde bir mertebesinde. Çok daha fazla fark uluslararası programların versiyon farklarında da da oluyor. Ancak siz de haklısınız bizdeki kontrollere laf anlatılmaz.

Merhaba Rıdvan Bey,
Yazılım geliştirme sürecinde, yönetmelik uyumu, yapı güvenliği ve kullanıcı deneyimi için yapılan iyileştirmeler nedeniyle önceki sürümlere kıyasla bazı farklılıkların ortaya çıkması zaman zaman kaçınılmaz olabiliyor.
Ancak yaşadığınız emek ve zaman kaybının da farkındayız ve bu tür durumların en aza indirilmesi için hem teknik hem de kullanıcı deneyimi açısından iyileştirme çalışmalarımız sürekli devam etmektedir.
Katkınız ve bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Geri