B beyhan Yeni Üye 6 Kas 2012 #1 merhaba arkadaşlar şekılde oluşan problemı nasıl çozebilirm ne yaptıysam çözum bulamadım aciiilll yardım... teşekkürler Ve<Vmax problmi oluşuyor.. bazı yerlere x koyuyor.
merhaba arkadaşlar şekılde oluşan problemı nasıl çozebilirm ne yaptıysam çözum bulamadım aciiilll yardım... teşekkürler Ve<Vmax problmi oluşuyor.. bazı yerlere x koyuyor.
Yasin TEZEL Uzman Üye 6 Kas 2012 #2 Re: Merhabalar şekildeki problemi beyhan":l62b5n4j' Alıntı: merhaba arkadaşlar şekılde oluşan problemı nasıl çozebilirm ne yaptıysam çözum bulamadım aciiilll yardım... teşekkürler Ve<Vmax problmi oluşuyor.. bazı yerlere x koyuyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Kolon kiriş birleşim kesme güvenliği problemlerini eklediğim dökümanın 9.Maddesinde (2.Sayfa) yazan açıklamaları dikkate alarak düzeltebilirsiniz. Ekli dosyalar ideCAD Statik 7_sss.pdf ideCAD Statik 7_sss.pdf 1 MB · Görüntüleme: 1,558
Re: Merhabalar şekildeki problemi beyhan":l62b5n4j' Alıntı: merhaba arkadaşlar şekılde oluşan problemı nasıl çozebilirm ne yaptıysam çözum bulamadım aciiilll yardım... teşekkürler Ve<Vmax problmi oluşuyor.. bazı yerlere x koyuyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Kolon kiriş birleşim kesme güvenliği problemlerini eklediğim dökümanın 9.Maddesinde (2.Sayfa) yazan açıklamaları dikkate alarak düzeltebilirsiniz.