Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11.04 versiyonunda çizdiğim projeyi 11.11 güncelleyince bodrum kattaki kolonların adedi 2 katına çıktı.Bu baya fazla bir fark değilmi?Bunun nedeni ne olabilir?
Bodrum kattaki kolon donatılarındaki fark, versiyonda hangi değişiklikten dolayı gerçekleştiğini öğrenmek isterim yetkililerden.Bu proje için büyük bir sorun olmuş oldu onaylanmış ruhsatı çıkmakta olan bir proje
11.04 ve 11.11 arasında bu sonucu doğuracak bir değişilik yapılmadı.
Gönderdiğiniz iki dosya aynı değil. Şekilde görüldüğü gibi birinde bodrumda toprak yükü var.
Ayrıca dosyalar v11.04 ile açılmıyor.
her iki dosya da v11.11 ile kayıt yapılmış.
Kolon donatılarını görmeniz için o şekilde gönderdim ismail bey 11.04 ü tekrar yükleyip dosyayı ekledim.11.04 de çizdiğimi 11.11 de analiz yaptığımda oluşuyor fark.
ismail bey fiber olarak modellememe rağmen neden kapasite 1 in üzerinde arada olabiliyormu böyle birşey ben o yüzden hiç dikkat etmedim.artık kapasite kontrolü yaparak sistemi çözücem sadece merak ettim