V11'i Online Satın Alın

Versiyonlar arası fark var (kenetlenme boyu sağlanamadı hatası)

kocihanemin

Yeni Üye
İYİ GÜNLER.
idecad statik 10,20 versiyonunda bir proje çizdim. bu projenin analizini de yaptırdığımda hiç bir sorun görünmüyor tüm hesaplar kurtarıyordu. ancak daha sonra 10.92 versiyonunda aynı projeyi analiz yaptırdığımda ise kiriş ile perdenin bağlantı noktasında yeterli kenetlenme boyu sağlanamadı hatası veriyordu.
öncelikle iki sürüm arasında neden böyle bir farklılık var?
ikinci sorumda 10,92 versiyonunda kaydettiğim bu projemi 10,20 versiyonunda açamıyorum. 10,20 versiyonunda açmanın bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Ben de benzer bir problem yaşadığım için artik İdeCad’in tüm versiyonlarınının kurulum dosyalarını saklıyorum. Gerekli durumda yeniden yükleyip çözüyorum. Kulağı tersten tutmak gibi biraz.

kiriş ile perdenin bağlantı noktasında yeterli kenetlenme boyu sağlanamadı hatası veriyordu.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

ikinci sorumda 10,92 versiyonunda kaydettiğim bu projemi 10,20 versiyonunda açamıyorum. 10,20 versiyonunda açmanın bir yolu var mı?
Sol üst köşedeki idecad ikonundan/eski versiyon olarak kaydet seçip eski versiyonlardan biri ile kayıt yapabilirsiniz,

İYİ GÜNLER.
idecad statik 10,20 versiyonunda bir proje çizdim. bu projenin analizini de yaptırdığımda hiç bir sorun görünmüyor tüm hesaplar kurtarıyordu. ancak daha sonra 10.92 versiyonunda aynı projeyi analiz yaptırdığımda ise kiriş ile perdenin bağlantı noktasında yeterli kenetlenme boyu sağlanamadı hatası veriyordu.
öncelikle iki sürüm arasında neden böyle bir farklılık var?
Versiyon güncellemelerinde yapılan çalışmalar aşağıdaki linkte belirtilmektedir.

Geri