V11'i Online Satın Alın

Win 7 İde Statik Hatası

evrenkent

Yeni Üye
hata metni:
Kod:
Sorun imzası:
  Sorunlu Olay Adı:	APPCRASH
  Uygulama Adı:	ideCAD_Statik_7.exe
  Uygulama Sürümü:	0.7.0.15
  Uygulama Zaman Damgası:	4f105c68
  Hata Modülü Adı:	ntdll.dll
  Hata Modülü Sürümü:	6.1.7600.16385
  Hata Modülü Zaman Damgası:	4a5bdb3b
  Özel Durum Kodu:	c015000f
  Özel Durum Uzaklığı:	00084401
  OS Sürümü:	6.1.7600.2.0.0.256.1
  Yerel Kimlik:	1055
  Ek Bilgiler 1:	0a9e
  Ek Bilgiler 2:	0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  Ek Bilgiler 3:	0a9e
  Ek Bilgiler 4:	0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
  C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

Windows 7 bilgisayarda 32 ve 64 bitlik sürümlerin hepsinde bu hatayı alıyoruz. Dosyalar açılacak gibi olup sonunda hata verip kapanıyor. Acaba sorunun kaynağı ne?

Ctrl+shift tuşuna basılı tutarak programı çalıştırmayı deneyin... (program açılmadan önce ayarlar sıfırlandı şeklinde bir mesaj çıkması gerekir)

Sorun hallolmazsa, 0 224 220 67 17 'den bize ulaşın.. soruna uzaktan erişimle birlikte bakalım...

ctrl+shift, yönetici olarak çalıştırma, uyumluluk modu vb. herşey denendi sorun devam ediyor. Ayrıca ctrl+shift le çalıştırırken ayarlar sıfırlandı mesajı çıkmadı.

evrenkent":3shqg0ko' Alıntı:
ctrl+shift le çalıştırırken ayarlar sıfırlandı mesajı çıkmadı.

O zaman işlemi yapamamışsınız demektir. Mesaj gelene kadar ctrl+shift'in basılı olması gerekiyor. Ararsanız bizi, sesli iletişimle yardımcı oluruz..

evrenkent":7zzzgb05' Alıntı:
ctrl+shift, yönetici olarak çalıştırma, uyumluluk modu vb. herşey denendi sorun devam ediyor. Ayrıca ctrl+shift le çalıştırırken ayarlar sıfırlandı mesajı çıkmadı.

Klavyenin sol alt kısmında Ctrl ve hemen ustunde Shift tuşları vardır.

Aşağıdaki işlemleri aynen yapın

1) Sol elinizin baş barmağı ile Ctrl tusuna basın
2) Sol elinizin baş parmağını bırak deyinceye kadar basılı tutun
3) Sol elinizin işaret parmağını Shift tusuna basın
5) Sol elinizin işaret parmağını bırak deyinceye kadar basılı tutun
6) ideCAD Programını çalıştırın
7) Ayarlar sıfırlandı mesajı çıkıncaya kadar bekleyiyn
8) Sol elinizin baş parmağını ve işaret parmağını bırakın

Kolay Gelsin

İyi akşamlar.

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: ideCAD_Statik_7_x64.exe
Uygulama Sürümü: 0.7.0.20
Uygulama Zaman Damgası: 51dd4ce6
Hata Modülü Adı: ideCAD_Statik_7_x64.exe
Hata Modülü Sürümü: 0.7.0.20
Hata Modülü Zaman Damgası: 51dd4ce6
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 000000000040ed9c
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 3cc0
Ek Bilgiler 2: 3cc060a178a64c91235a2e74a817533e
Ek Bilgiler 3: 9ad5
Ek Bilgiler 4: 9ad54db97a570f6a74ad917e15bac6f4
Şeklinde bir hatayla boğuşuyorum, Ctrl+Shift program başlatma ve OpenGL yi devre dışı bırakmayı denedim herhangi bir sonuca ulaşamadım. Bu hatanın kaynağı nedir acaba ekran kartı RAM vb. ?

Tuğrul SADIKLAR":2l7rws6x' Alıntı:
İyi akşamlar.
Şeklinde bir hatayla boğuşuyorum, Ctrl+Shift program başlatma ve OpenGL yi devre dışı bırakmayı denedim herhangi bir sonuca ulaşamadım. Bu hatanın kaynağı nedir acaba ekran kartı RAM vb. ?

Problemin hangi aşamada oluştuğunu yazmamışsınız. Program açılırken mi, dosya açarken mi, analiz sırasında mı? Proje açarken veya analiz sırasında oluyorsa projeyi ekleyin. Diğer durumda bizi arayın, uzaktan erişimle bilgisayarınıza bağlanarak probleme birlikte bakalım.

Tel : 0 224 220 67 17

Affedersiniz o kısmını unutmuşum. Sorun daha önce analizi yapılıp kapatılmış projeyi yeniden açıp veri değişikliği yapmaya çalıştığımda ( örneğin panel yatay yükü,yayılı veya tekil yük parametrelerinin yeniden düzenlenmesi) veya ekranı kaydırmaya (pan) çalıştığımda oluşuyor.Birde aklımdayken sorayım "otomatik analiz sistemi oluşturulması" kendiliğinden devre dışı kalıyor bunun sebebi nedir acaba ? ve bu çözümsel anlamda hatalara yol açar mı?

Tuğrul SADIKLAR":2rgye644' Alıntı:
Affedersiniz o kısmını unutmuşum. Sorun daha önce analizi yapılıp kapatılmış projeyi yeniden açıp veri değişikliği yapmaya çalıştığımda ( örneğin panel yatay yükü,yayılı veya tekil yük parametrelerinin yeniden düzenlenmesi) veya ekranı kaydırmaya (pan) çalıştığımda oluşuyor.

Sorunlu projeyi ekler misiniz?

Birde aklımdayken sorayım "otomatik analiz sistemi oluşturulması" kendiliğinden devre dışı kalıyor bunun sebebi nedir acaba ? ve bu çözümsel anlamda hatalara yol açar mı?
Otomatik analiz sistemi proje yoğunluğu arttığında projedeki çalışma performansının azalmaması için devre dışı kalır. Çözümü etkilemez. (Analiz yapıldığında zaten sistem otomatik olarak oluşturulur.)

Tuğrul SADIKLAR":1inblcdj' Alıntı:
Affedersiniz o kısmını unutmuşum. Sorun daha önce analizi yapılıp kapatılmış projeyi yeniden açıp veri değişikliği yapmaya çalıştığımda ( örneğin panel yatay yükü,yayılı veya tekil yük parametrelerinin yeniden düzenlenmesi) veya ekranı kaydırmaya (pan) çalıştığımda oluşuyor.

Ekran kartı yazılımını güncelleyip tekrar dener misiniz?

Ekran kartı sürücüsünü güncelledim sorun düzelmiş gibi,inşallah bundan sonra aynı sorun olmaz.Aynı sorunla karşılaşırsam buradan yine paylaşırım, teşekkürler iyi çalışmalar.

Geri