V11'i Online Satın Alın

windows 10

Windows 10 ile uyumlu çalışıyor denilmiş ama, 8.1 de çalışan program 10 yükleyince Sentinel key not found (H0007) hatası vermeye başladı.
programı sildim yükledim sonuç aynı. Çalışmıyor.

Aşağıdaki linkte nasıl çözüleceğini yazmış levent bey. Programı silip yükleyip bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözüldü bende. Belki sizde de bu şekilde çözülebilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

teknikisler:3unrmvic' Alıntı:
Windows 10 ile uyumlu çalışıyor denilmiş ama, 8.1 de çalışan program 10 yükleyince Sentinel key not found (H0007) hatası vermeye başladı.
programı sildim yükledim sonuç aynı. Çalışmıyor.

ideCAD programları windows 10 ile tam uyumludur. Karşılaştığınız problem donanım kilidinin kurulması problemidir.

Hasp problemleri ve çözümleri:

1.c maddesi sorununuzu çözecektir.

İyi çalışmalar

dediğiniz dosyayı yükledim ama aynı hatayı tekrar alıyorum. windows 10 olmadan önce hiç bir problemim yoktu

emregbl":7afk2wzy' Alıntı:
dediğiniz dosyayı yükledim ama aynı hatayı tekrar alıyorum. windows 10 olmadan önce hiç bir problemim yoktu

Team viewer programının 8 sürümünü kurup bizi arayınız. Bilgisayarınıza uzaktan erişim sağlayarak sorunu inceleyelim.

tel:0-224-220 67 17

Programda sıkıntı yok benimde aynı problem olmuştu ama yaptığım araştırmada ide 8.101 versiyonda değil kendi bilgisayarımda çıktı.

Bilgisayarınız da VGA ekran kartlarını kontrol ediniz güncel değilse güncelleyin ve birden fazla ekran kartınız varsa hepsine bakın derim.

windows 10 da analiz yaptırdıktan sonra rapor oluştur denildiği zaman program çalışmayı durdurdu hatası verip program kapanıyor. Bu ne ile alakalı olabilir ?

Teşekkürler...

alfa":3ia9y50k' Alıntı:
windows 10 da analiz yaptırdıktan sonra rapor oluştur denildiği zaman program çalışmayı durdurdu hatası verip program kapanıyor. Bu ne ile alakalı olabilir ?

Teşekkürler...

Merhaba,

Bu sorun Windows 10 ile ilgili değildir.Sorunun çözümü için; Programı kapatın. C:\ProgramData\ideCAD klasörü altındaki dosyaları silin. Programı çalıştırıp, rapor almayı deneyin.
Sorun çözülmezse, aşağıdaki linkten team viewer programının 8 sürümünü kurup bizi arayın.

İyi çalışmalar

Windows 10'a geçiş yaptıktan sonra, programda analiz sonrası metraj ve rapor almak istediğimde idecad çalıştırmayı durduruyor.
idecad_statik_7_x64.exe veya iderpt.exe çalışmayı durdu hatası alıyorum...

yezulkadiroglu":13ag80av' Alıntı:
Windows 10'a geçiş yaptıktan sonra, programda analiz sonrası metraj ve rapor almak istediğimde idecad çalıştırmayı durduruyor.
idecad_statik_7_x64.exe veya iderpt.exe çalışmayı durdu hatası alıyorum...

C:\ProgramData\ideCAD klasörü altındaki dosyaları silin. Programı çalıştırıp, rapor almayı deneyin.

Arkadaşlar windows 10 güncellemesinden sonra pc me format attım tamamen windows 10 oldu nedendir bilmiyorum ama ide 7 dangılımı taktığım an kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı sistem kendini yeniden başlatacak hatası veriyor ve işletim sistemi çöküyor. korkudan ide dangılını takamıyorum ne olur bana yardım edin Acillll.........

freegenc35":1q1vga5v' Alıntı:
Arkadaşlar windows 10 güncellemesinden sonra pc me format attım tamamen windows 10 oldu nedendir bilmiyorum ama ide 7 dangılımı taktığım an kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı sistem kendini yeniden başlatacak hatası veriyor ve işletim sistemi çöküyor. korkudan ide dangılını takamıyorum ne olur bana yardım edin Acillll.........

Merhaba,

Donanım kilidini takdığınız anda, windows usb aygıtını tanımak için sürücü kurulumu ile ilgili işlem yapmaya başlıyor, problem bu aşamada oluşuyor görünüyor. Kilidi başka bir usb slotuna takıp deneme yapabilirsiniz.

Alternatif olarak, aşağıdaki linkten SSD Cleanup programı ile mevcut hasp sürücülerini bilgisayarınızdan tamamen kaldırabilirsiniz.

İşlem bittikten sonra bilgisayarı bir kere kapatıp açın.

Ardından şu linkten hasp sürücüsünü indirip tekrar kurun. (Kilit takılı olmasın)

Daha sonra kilidi takıp tekrar duruma bakın.

İyi çalışmalar

HakanŞahin":gltohvq3' Alıntı:
freegenc35":gltohvq3' Alıntı:

Merhaba,

Donanım kilidini takdığınız anda, windows usb aygıtını tanımak için sürücü kurulumu ile ilgili işlem yapmaya başlıyor, problem bu aşamada oluşuyor görünüyor. Kilidi başka bir usb slotuna takıp deneme yapabilirsiniz.

Alternatif olarak, aşağıdaki linkten SSD Cleanup programı ile mevcut hasp sürücülerini bilgisayarınızdan tamamen kaldırabilirsiniz.

İşlem bittikten sonra bilgisayarı bir kere açıp kapatın.

Ardından şu linkten hasp sürücüsünü indirip tekrar kurun. (Kilit takılı olmasın)

Daha sonra kilidi takıp tekrar duruma bakın.

İyi çalışmalar

Kilidi başka bir usb portuna da taktım yine aynı şey oluyor sanırım kilidin içindeki sürücü takar takmaz yüklemeye başladığı için mi bi şey oluyor anlamadım. Bu sefer de sizin linkte verdiğiniz sürücüyü yükleyim takacağım inşallah pc im çökmez...:(((

Geri