O obguner Yeni Üye 27 Eki 2012 #1 dün çıkmış olan Windows 8 Pro 64 bit işletim sisteminde ideCad Statik i çalıştıramadım. bununla ilgili bir çalışmanız var mı acaba?
dün çıkmış olan Windows 8 Pro 64 bit işletim sisteminde ideCad Statik i çalıştıramadım. bununla ilgili bir çalışmanız var mı acaba?
Hakan Şahin Administrator 30 Eki 2012 #2 Re: Windows 8 Sorunu Sayın kullanıcılarımız, Windows 8 için 64 bit program güncellemesi yapılmıştır. ideCAD Statik 7.18.1 Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. ideCAD Mimari 7.18.1 Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. İyi çalışmalar
Re: Windows 8 Sorunu Sayın kullanıcılarımız, Windows 8 için 64 bit program güncellemesi yapılmıştır. ideCAD Statik 7.18.1 Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. ideCAD Mimari 7.18.1 Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. İyi çalışmalar
E ebs92 Yeni Üye 28 Şub 2013 #3 Re: Windows 8 Desteği Evet bende yaklaşık 1 ay önce kurabildim.Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.
Re: Windows 8 Desteği Evet bende yaklaşık 1 ay önce kurabildim.Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.