H Hüseyin Demirkol Üye 31 Ağu 2022 #1 Merhaba ekteki projde X ve Y Yönünde bağ kirişli perde bulunmuyor hatası alıyorum.Nasıl bir çözüm yapabilirim? Ekli dosyalar ideCAD Statik - villa statik.ide10trial - STATİK ŞABLON PROJE - [ZEMİN KAT TAVANI, 0.00 KOTU]...png 518.2 KB · Görüntüleme: 39 ideRAPOR - C__ProgramData_ideCAD10DEMO_iderpt.tmp 31.08.2022 18_46_56.png 45.2 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba ekteki projde X ve Y Yönünde bağ kirişli perde bulunmuyor hatası alıyorum.Nasıl bir çözüm yapabilirim?
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 31 Ağu 2022 #2 Hüseyin Demirkol' Alıntı: Merhaba ekteki projde X ve Y Yönünde bağ kirişli perde bulunmuyor hatası alıyorum.Nasıl bir çözüm yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... a14 seçimi yapmış olabilirsiniz. görüntüye göre a11 seçimi yapabilirsiniz. düzelmezse projenizi ekleyiniz.
Hüseyin Demirkol' Alıntı: Merhaba ekteki projde X ve Y Yönünde bağ kirişli perde bulunmuyor hatası alıyorum.Nasıl bir çözüm yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... a14 seçimi yapmış olabilirsiniz. görüntüye göre a11 seçimi yapabilirsiniz. düzelmezse projenizi ekleyiniz.
H Hüseyin Demirkol Üye 1 Eyl 2022 #3 Ünver bey A11 seçimi yaptım düzeldi.Çok teşekkür ederim yardımınız için.