Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X yönünde göreli kat ötelemesi yüksek, sistem rijitliğini arttırın
MERHABA TEK KATLI BİR SANAYİ YAPISI MODELLEDİM
HATA OLARAK (X) yönünde göreli kat ötelemesi yüksek, sistem rijitliğini arttırın MESAJI ALIYORUM ÇOK UĞRAŞTIM AMA DÜZELTEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM İİ ÇALIŞMALAR
MERHABA TEK KATLI BİR SANAYİ YAPISI MODELLEDİM
HATA OLARAK (X) yönünde göreli kat ötelemesi yüksek, sistem rijitliğini arttırın MESAJI ALIYORUM ÇOK UĞRAŞTIM AMA DÜZELTEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM İİ ÇALIŞMALAR
merhabalar hızlıca bir baktım projenize ilk tespitlerim; birleşimlerinizi tam giriniz yada uygun serbestlik derecelerini veriniz bunlar da etken kar yüklerinide unutmayınız sıkıntı yaşata bilir. kolonlarda pmm problemleriniz var burda siz esnek derzi seçe bilirsiniz buda sorununuzu çözüyor
birde ben olsam merkezi yada dış merkezi çaprazı tercih ederim davranış olarak daha düzgün oluyor ama tabi benim düşüncem bu tercih sizindir. işinize yaraması dileklerimle İyi çalışmalar dilerim.