B B176 Yeni Üye 2 Tem 2024 #1 Y yönünde 1.KAT göreli kat ötelemesi yüksek, sistem rijitliğini artırın hatasını alıyorum ne yapsam aşamıyorum. Yardımcı olur musunuz Ekli dosyalar ötlme.cde ötlme.cde 16.6 MB · Görüntüleme: 5
Y yönünde 1.KAT göreli kat ötelemesi yüksek, sistem rijitliğini artırın hatasını alıyorum ne yapsam aşamıyorum. Yardımcı olur musunuz
S sayim2828 Tanınmış Üye 2 Tem 2024 #2 kat öteleme düzeltildi. CD dosya kiriş- kolon birleşimi hatası var. analiz sonrası düzelir. Ekli dosyalar GÖRELİ KAT.cde GÖRELİ KAT.cde 16.6 MB · Görüntüleme: 4
S sayim2828 Tanınmış Üye 3 Tem 2024 #3 B176' Alıntı: Y yönünde 1.KAT göreli kat ötelemesi yüksek, sistem rijitliğini artırın hatasını alıyorum ne yapsam aşamıyorum. Yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptınız nerede hata yapmışım sorunuzun cevabı projeyi açtğınızda karşınıza çıkacaktır. asansör temeli de mo- dellenip kesiti alınmıştır. Ekli dosyalar GÖRELİ KAT(2).cde GÖRELİ KAT(2).cde 11.8 MB · Görüntüleme: 7
B176' Alıntı: Y yönünde 1.KAT göreli kat ötelemesi yüksek, sistem rijitliğini artırın hatasını alıyorum ne yapsam aşamıyorum. Yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptınız nerede hata yapmışım sorunuzun cevabı projeyi açtğınızda karşınıza çıkacaktır. asansör temeli de mo- dellenip kesiti alınmıştır.