V11'i Online Satın Alın

Yarı Rijit Analiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan çeter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

çeter

Yeni Üye
herkese merhaba sistemi yarı rijit diafram seçip analiz yaptırdığımızda çok uzun surmesi normal mi yoksa benim bilgisayarmı donuyor işin içinden çıkamadım modal analiz 1 yazıp duruyo gözüküüyor s,zce ne olabilir bu kadar uzun sure sürmesi normalmi ( 1 saat kadar bekledim hala modal analiz1 yazıyo bende analizi iptal ettirdim tam rijit diyaframla analiz yaptırdım ) .... yardımcı olursanız sevinirim

çeter":20w3yhvu' Alıntı:
herkese merhaba sistemi yarı rijit diafram seçip analiz yaptırdığımızda çok uzun surmesi normal mi yoksa benim bilgisayarmı donuyor işin içinden çıkamadım modal analiz 1 yazıp duruyo gözüküüyor s,zce ne olabilir bu kadar uzun sure sürmesi normalmi ( 1 saat kadar bekledim hala modal analiz1 yazıyo bende analizi iptal ettirdim tam rijit diyaframla analiz yaptırdım ) .... yardımcı olursanız sevinirim

Yarı rijit diyafram çözümümün tam rijit diyafram çözümüne gore daha uzun sürmesi normal. Süre yapının büyüklüğüne göre değişir. Rijit diyafram çozumunde kolon ve kirişler kadar eleman var iken döşemelerin sonlu elemanlara ayrılıp hesaba sokulduğu yarı rijit çözümde her katta 10000 döşeme elemanı işin içine girer ( 100 m2 ve plak sonlu eleman genişliği 10 cm olan bir yapıda)

Projenizi ekleyin yazdığınız sürenin normal olup olmadığına ayrıca bakalım.

Geri