V11.13 kullanıma sunulmuştur.

yarı rijit diyafaram

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

matrax

Etkin Üye
üstadlarım merhaba herkese.projemde öncelikle radye ile çözyüm yapımı %50 artrmayla kurtaryom projemi ve kabul etmyor beledye normal sekilde çöz diyor bende papaz olmak istemyorum beldyele çok inatçı biride.ben bu sefer kirişli radye ile çözyüm aynı radye kalınlığı ile ama kirişli radye ile bu sefer kirişlerimde kolonlarımda çok hata veryor ve yarı rijit olarak analiz yaptğımda hata vermyo %50 artrmalı boyutların aynısı çıkyo hata vermyo ben yarı rijit diyafaram göremi yapayım yoksa matemetksele göremi yapyım.(elemalar kolon ,kiriş,plak döseme,sürekli temel vede radye)
2.dilatsyonlu yapı çözyüm iki dilatasyon var.analiz yaptğımda katlar içinde tek bi diyfarmla çözsem bi sorun teskil edrmi yoksa birden fazla diyaframlamı çözeyim hocam.

projeyi eklemeniz halinde daha iyi bir şekilde değerlendirme imkanı olur...yazdıklarınızdan size yardımcı olmak zor zira...

bu yazdıklarım dan yola çıkarak sadece yorumunuzu beklyom çünkü proje bana ait değil ve bende değil arkadsın bürosunda arkadasım çalsyoda bana sordu ben ona yardımcı oldum yaptğım doğrumu o yüzden abilerim

sevgili matrax arkadaşım, mühendislikte ne dediğimizi/diyeceğimizi daha çok çizimlerle anlatırız. çok uzun cümleler de kursanız bir manası olmaz. çizim şart. yaptığınız bir işle ilgili en iyi yardımı, işi buraya ekleyerek alabilirsiniz. öyle ki sizin tarif etmediğiniz problemeler, kontrol edenlerce tespit edilebilir...

Geri