yardım !? kat kopyalama işleminde sorun yaşıyorum.

nslkn

Üye
merhabalar.
kat kopyalama işleminde sorun yaşıyorum.zemin katın çizimini oluşturduktan sonra üst katlara kopyalamaya çalışıyorum.ancak sadece duvar,kolon ve döşemeler kopyalanıyor.kapı, pencere ve tefriş elemanlarım kopyalanmıyor.kat kopyalama ya da nesne olarak hepsini seçerek kopyalama gibi aklıma gelen bütün yöntemleri denedim.proje genel ayarlarını, kat ayarlarını, obje ayarlarını kontrol ettim.ancak sorunun neden kaynaklandığını bulamıyorum.

son açılan projenin ayarlarını kullanarak çizime başladım.ancak son açtığım projeyi örnek olarak indirmiştim ve normalde kullandığım şablon proje ayarlarından bazı farklılıklar olduğunu fark ettim.ancak böyle bir sorunla karşılaşabileceğimi öngörememiştim.bu sorunu nasıl halledeceğim konusunda fikriniz varsa beni çok rahatlatmış olacaksınız.lütfen, yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
 
arkadaşlar biraz panikledikten sonra sorunumu çözdüm.neden kaynaklandığını anlamadım.fakat önceden oluşturduğum ilave katları silip tekrar oluşturunca sorun ortadan kalktı.telaşemin kusuruna bakmayın.herkese mutlu akşamlar...
 
Aynı problemi bende yaşadım.Kopyalama işlemi yaptığınız kattaki katman ayarları -> çizim detaylarını kontrol ettiğinizde problem çözülecektir.
 
Geri
Üst