V11'i Online Satın Alın

Yardım

NERVÜRLÜ DÖŞEME OLARAK ÇALIŞTIĞIM PROJEDE TİPİK KİRİŞ HATASI VERİYOR NE YAPTIYSAM DÜZELTEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Ekli dosyalar

semih5252:1ni8jyc7' Alıntı:
NERVÜRLÜ DÖŞEME OLARAK ÇALIŞTIĞIM PROJEDE TİPİK KİRİŞ HATASI VERİYOR NE YAPTIYSAM DÜZELTEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Merhaba,

Zemin kattaki isimleriyle D15 ve D18 döşemelerinde nervür kirişleri ve tipik kirişler oluşmamış.(Resimde 1 numara ile gösterilen yer)
Ayrıca D02-05-10-13-16 vb. nervür döşemelerinin orta bölge diş aralıkları diğer dişlerle uyumlu değil.(Resimde 2 numara ile gösterilen yer)

Nervürlü döşeme veri girişi ve tipik kirişlerle ilgili aşağıdaki linklerden bilgi edinebilirsiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• nervür.PNG
    nervür.PNG
    96.9 KB · Görüntüleme: 2,274
levent bey öncelikle teşekkür ederim ilginiz için görseldeki 2 numaralı hatayı düzelttim fakat 1 numara ile gösterdiğiniz alanda bir türlü döşemeyi nervürlü yapamadım geometri kontrolünde sürekli hata veriyor..

Ekli dosyalar

• hata1.jpg
    hata1.jpg
    419.1 KB · Görüntüleme: 2,270
semih5252":377eyfx5' Alıntı:
levent bey öncelikle teşekkür ederim ilginiz için görseldeki 2 numaralı hatayı düzelttim fakat 1 numara ile gösterdiğiniz alanda bir türlü döşemeyi nervürlü yapamadım geometri kontrolünde sürekli hata veriyor..
Düzeltilmiş hali ektedir.

Ekli dosyalar

• 1.cde
    1.cde
    169.5 KB · Görüntüleme: 385
Geri