V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Yetersiz Donatı ataması

Merhaba birkaç sorum olacak. Bir konut projesi çözüyorum. Genelde de karşılaşıyorum ama sormak istedim.
- Bazı perdelerde kapasite oranı 1 üzerinde ve sürtünme kesmesi kontrolünü sağlamıyor. Bunu boy donatı arttırarak çözebiliyorken program niye kendisi bunu atamıyor ?
- Kiriş analiz tasarımına girdiğimde gereken ve ihtiyaç olan boy donatı tam olarak birbirini sağlıyor ancak fazla kısmı =0 iken kirişte yetersiz donatı hatası alıyorum ? Bunlara cevap verirseniz sevinirim

- Bazı perdelerde kapasite oranı 1 üzerinde ve sürtünme kesmesi kontrolünü sağlamıyor. Bunu boy donatı arttırarak çözebiliyorken program niye kendisi bunu atamıyor ?
Bu isteğiniz notlarımız arasındadır.
Çözüm yöntemleri için yardım sayfalarını inceleyiniz
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

- Kiriş analiz tasarımına girdiğimde gereken ve ihtiyaç olan boy donatı tam olarak birbirini sağlıyor ancak fazla kısmı =0 iken kirişte yetersiz donatı hatası alıyorum ?
Projenizi eklerseniz inceleriz

- Kiriş analiz tasarımına girdiğimde gereken ve ihtiyaç olan boy donatı tam olarak birbirini sağlıyor ancak fazla kısmı =0 iken kirişte yetersiz donatı hatası alıyorum ? Bunlara cevap verirseniz sevinirim
tam sıfır değildir. 0.0001 dir ondandır muhtemelen

Geri