E erdigoksu Etkin Üye 18 Kas 2023 #1 Merhabalar ekteki projelerimde zımbalama güvenliği sağlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyalar soru2 b.cde soru2 b.cde 26.1 MB · Görüntüleme: 5 soru1 a.cde soru1 a.cde 30.6 MB · Görüntüleme: 6
E erdigoksu Etkin Üye 18 Kas 2023 #2 Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Mimariye de buradan bakabilirsiniz projedeki hatalarımla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Mimariye de buradan bakabilirsiniz projedeki hatalarımla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yasin TEZEL Uzman Üye 20 Kas 2023 #3 Zımbalama kontrolü ile ilgili yardım sayfalarını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Zımbalama kontrolü ile ilgili yardım sayfalarını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.