R Reşat Zazoğlu Üye Pazar saat 13:52'de #1 PROJEMDE ZAYIF KAT PROBLEMİ YAŞIYORUM ACABA NE YAPMAM LAZIM Ekli dosyalar C BLOK.cde C BLOK.cde 1.6 MB · Görüntüleme: 7
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Pazar saat 22:41'de #2 Reşat Zazoğlu' Alıntı: PROJEMDE ZAYIF KAT PROBLEMİ YAŞIYORUM ACABA NE YAPMAM LAZIM Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --geometri kontrolündeki hatayı düzeltiniz, --döşeme boşluklarını döşeme kenarı ile oluşturunuz, --kirişlerin üzerindeki duvarları, duvar objesi ile girip kapı ve pencere boşluklarını açıp hesap yaptırınız.
Reşat Zazoğlu' Alıntı: PROJEMDE ZAYIF KAT PROBLEMİ YAŞIYORUM ACABA NE YAPMAM LAZIM Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --geometri kontrolündeki hatayı düzeltiniz, --döşeme boşluklarını döşeme kenarı ile oluşturunuz, --kirişlerin üzerindeki duvarları, duvar objesi ile girip kapı ve pencere boşluklarını açıp hesap yaptırınız.
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye Dün 15:38 da #3 İlave olarak yardım sayfasını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.