M Murat çiçek Üye 15 Eki 2024 #1 MERHABA arkadaşlar zemin taşıma gücü hatası alıyorum temel boyutları büyütmeden sorunu giderile bilir mi şimdiden yardımlarınız için tşkler Ekli dosyalar zemin taşıma.cde zemin taşıma.cde 9.6 MB · Görüntüleme: 13
MERHABA arkadaşlar zemin taşıma gücü hatası alıyorum temel boyutları büyütmeden sorunu giderile bilir mi şimdiden yardımlarınız için tşkler
Yasin TEZEL Uzman Üye 16 Eki 2024 #2 Projenize benim ve Ünver Bey'in önceki mesajınızda yazılan önerileri uyguladığınızda sorun çözülüyor Ünver ÖZCAN' Alıntı: --binadan ayrı olan 1. kattaki yapıyı kaldırınız, Genişletmek için tıkla ... Yasin TEZEL' Alıntı: Bodrum kattaki merdiveninizde bağlantı sorunu var kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla ... M Konu 'kolon kiriş bölgesi kesme güvenligi saglamadı' 15 Eki 2024 merhaba arkadaşalar projemde hata alıyorum kolon kiriş kesme güvenliği hakkında yardımcı olursanız sevinirim M Konu 'rijit bodrum kat sayısı,rijit bodrum kat numarası' 15 Eki 2024 merhaba arkadaşlar rijit bodrum kat sayısını 1,rijit bodrum kat numarasını -1 yapmamı istiyor yapı denetim yardımcı olursanız sevinirim
Projenize benim ve Ünver Bey'in önceki mesajınızda yazılan önerileri uyguladığınızda sorun çözülüyor Ünver ÖZCAN' Alıntı: --binadan ayrı olan 1. kattaki yapıyı kaldırınız, Genişletmek için tıkla ... Yasin TEZEL' Alıntı: Bodrum kattaki merdiveninizde bağlantı sorunu var kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla ... M Konu 'kolon kiriş bölgesi kesme güvenligi saglamadı' 15 Eki 2024 merhaba arkadaşalar projemde hata alıyorum kolon kiriş kesme güvenliği hakkında yardımcı olursanız sevinirim M Konu 'rijit bodrum kat sayısı,rijit bodrum kat numarası' 15 Eki 2024 merhaba arkadaşlar rijit bodrum kat sayısını 1,rijit bodrum kat numarasını -1 yapmamı istiyor yapı denetim yardımcı olursanız sevinirim
M mkalpkiray Üye 7 Şub 2025 #3 herkese hayırlı akşamlar hocalarım. bir projemde zemin taşıma gücü hatasını maalesef bir türlü gideremedim. sizden ricam bir bakabilir misiniz? Ekli dosyalar zemin taşıma gücü.cde zemin taşıma gücü.cde 21.7 MB · Görüntüleme: 4
herkese hayırlı akşamlar hocalarım. bir projemde zemin taşıma gücü hatasını maalesef bir türlü gideremedim. sizden ricam bir bakabilir misiniz?