F FIRAT KESİP Yeni Üye 21 Ağu 2024 #1 ZEMİN TAŞIMA GÜCÜ YETERSİZ HATASI ALIYORUM RADYE TEMELİ BÜYÜTMEDEN NASIL ÇÖZEBİLİRİM Ekli dosyalar A BLOK.cde A BLOK.cde 11.5 MB · Görüntüleme: 6
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 21 Ağu 2024 #2 FIRAT KESİP' Alıntı: ZEMİN TAŞIMA GÜCÜ YETERSİZ HATASI ALIYORUM RADYE TEMELİ BÜYÜTMEDEN NASIL ÇÖZEBİLİRİM Genişletmek için tıkla ... modelle önerilerim; --gereksiz duvarları kaldırınız, --tuğla duvar kalınlıklarını iç-dış kontrol ediniz, --duvarlarda kapı ve pencere boşluklarını açınız, ağırlık azalacağından radye temel kurtarabilir. --radye döşemesinde boşluk açmayınız, asansör çukuru detayını aşağıdaki öneriye göre yapabilirsiniz, Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
FIRAT KESİP' Alıntı: ZEMİN TAŞIMA GÜCÜ YETERSİZ HATASI ALIYORUM RADYE TEMELİ BÜYÜTMEDEN NASIL ÇÖZEBİLİRİM Genişletmek için tıkla ... modelle önerilerim; --gereksiz duvarları kaldırınız, --tuğla duvar kalınlıklarını iç-dış kontrol ediniz, --duvarlarda kapı ve pencere boşluklarını açınız, ağırlık azalacağından radye temel kurtarabilir. --radye döşemesinde boşluk açmayınız, asansör çukuru detayını aşağıdaki öneriye göre yapabilirsiniz, Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.