H harunbaydar Üye 27 Mar 2024 #1 EKTEKİ PROJEDE ZEMİN TAŞIMA GÜCÜ HATASI ALIYORUM BİR TÜRLÜ DÜZELTEMEDİM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ. MAKSIMUM TABAN BASINCINI NASIL DÜŞÜRÜRÜM Ekli dosyalar GÖNDER.cde GÖNDER.cde 11.5 MB · Görüntüleme: 3
EKTEKİ PROJEDE ZEMİN TAŞIMA GÜCÜ HATASI ALIYORUM BİR TÜRLÜ DÜZELTEMEDİM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ. MAKSIMUM TABAN BASINCINI NASIL DÜŞÜRÜRÜM
S sayim2828 Tanınmış Üye 27 Mar 2024 #2 harunbaydar' Alıntı: EKTEKİ PROJEDE ZEMİN TAŞIMA GÜCÜ HATASI ALIYORUM BİR TÜRLÜ DÜZELTEMEDİM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ. MAKSIMUM TABAN BASINCINI NASIL DÜŞÜRÜRÜM Genişletmek için tıkla ... Basıncı yükü tabana yayarak düşürebilirsiniz. Ekli dosyada taban 2 yönde 1.50 metreden 2.50şer metre genişletilerek düşürülmüştür. Ekli dosyalar Temel Gönderdik.cde Temel Gönderdik.cde 11.1 MB · Görüntüleme: 3
harunbaydar' Alıntı: EKTEKİ PROJEDE ZEMİN TAŞIMA GÜCÜ HATASI ALIYORUM BİR TÜRLÜ DÜZELTEMEDİM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ. MAKSIMUM TABAN BASINCINI NASIL DÜŞÜRÜRÜM Genişletmek için tıkla ... Basıncı yükü tabana yayarak düşürebilirsiniz. Ekli dosyada taban 2 yönde 1.50 metreden 2.50şer metre genişletilerek düşürülmüştür.
H harunbaydar Üye 27 Mar 2024 #3 tesekkur ederim cevap icin ampatmanlari genisletmeden dusurmemiz gerek