D dilaytokdemir Yeni Üye 22 Eki 2022 #1 projemde zemin taşıma gücü hatası alıyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 22 Eki 2022 #2 dilaytokdemir' Alıntı: projemde zemin taşıma gücü hatası alıyorum yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla ... projenizi ekleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
dilaytokdemir' Alıntı: projemde zemin taşıma gücü hatası alıyorum yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla ... projenizi ekleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
I iremkara Yeni Üye 3 Kas 2022 #3 Ünver ÖZCAN' Alıntı: projenizi ekleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... merhaba ben de aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz
Ünver ÖZCAN' Alıntı: projenizi ekleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... merhaba ben de aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz
D dilaytokdemir Yeni Üye 4 Kas 2022 #4 iremkara' Alıntı: merhaba ben de aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... temel alanı genişletebilirsiniz örneğin sürekli temel kullanıyorsanız ampatman kullanıp boyutları büyütebilirsiniz ben hatamı bu şekilde çözmüştüm
iremkara' Alıntı: merhaba ben de aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... temel alanı genişletebilirsiniz örneğin sürekli temel kullanıyorsanız ampatman kullanıp boyutları büyütebilirsiniz ben hatamı bu şekilde çözmüştüm