dilaytokdemir
Üye
Projemde zemin taşıma gücü hatası alıyorum takriben 5-6. kattan itibaren ama zemin rapor değerimden şüpheliyim açıkçası sizde bir inceleyebilir misiniz ben mi yanlış çevirip giriyorum yoksa gerçekten bu kadar düşük olabilir mi zemin taşıma gücü yoksa raporda zemin taşıma gücü hatalı olabilir mi ?
Zemin taşıma gücü dışında da bir diğer sorum asansör kuyusuna radye temel çizilmesi gerekiyor mu radye temelde boşluk bırakmamanın asansör kuyusuna temel çizilmemesi gerektiğini çizimlere ek olarak eklenmesi gerektiğini okudum bu konuda görüşleriniz nedir ?
Asansör kulesi makine odasını da genellikle yığma olarak yapıldığını biliyorum projeye işlememiz gerekir mi bu şekilde gösterimim doğru ve yeterli mi önerileriniz nedir ?
Projeye genel itibariyle bakarsanız öneri ve görüşlerinizi bekliyorum
Zemin taşıma gücü dışında da bir diğer sorum asansör kuyusuna radye temel çizilmesi gerekiyor mu radye temelde boşluk bırakmamanın asansör kuyusuna temel çizilmemesi gerektiğini çizimlere ek olarak eklenmesi gerektiğini okudum bu konuda görüşleriniz nedir ?
Asansör kulesi makine odasını da genellikle yığma olarak yapıldığını biliyorum projeye işlememiz gerekir mi bu şekilde gösterimim doğru ve yeterli mi önerileriniz nedir ?
Projeye genel itibariyle bakarsanız öneri ve görüşlerinizi bekliyorum