V11.13 kullanıma sunulmuştur.

ZF Zemin sınıfında R katsayısını belirleme

İyi günler ZF Zemin sınıfında R ve D katsayılarına göre azaltma yaparken sormak istediğim bir konu var. Hem X ve Y yönü için ayrı ayrı R katsayısı seçiyoruz. Örnek vermek gerekirse X yönünde R=7 Y yönünde R=5.6 Sormak istediğim soru şu, bu R katsayısına göre azaltma işlemi yaparken hangi R'ye göre azaltma yapmam gerekiyor. Küçük olana göre mi büyük olana göre mi?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İdecad bilgi bankası ve idecad form adeda bir hazine, hemen hemen her sorunun yanıtı var. Başlık açmadan önce arama özelliğini kullanmak iş yaparken çok zaman kazandırır. Örnek olması açısından, benzer soruya verilmiş yanıt linki aşağıda:

Konu içindeki mesaj
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

merhaba arkadaşlar elimde şu an yapılmakta olan bir proje var statik bilgileri mevcut yalnız çözemediğim bir kaç şey oldu bunlardan
1. süneklik düzeyini ne seçmeliyim projeden çıkartamadım.
2. r katsayısını ne seçmeliyim proje üzerinde tbdy 2018 tablo 4.1 de verilen bir değer kullanılmamış nasıl yapıldığını anlayamadım.
projeyi ekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar elimde şu an yapılmakta olan bir proje var statik bilgileri mevcut yalnız çözemediğim bir kaç şey oldu bunlardan
1. süneklik düzeyini ne seçmeliyim projeden çıkartamadım.
2. r katsayısını ne seçmeliyim proje üzerinde tbdy 2018 tablo 4.1 de verilen bir değer kullanılmamış nasıl yapıldığını anlayamadım.
proje dolgulu kaset döşeme bir rijit bodrum kat zemin kat ve 1. kattan oluşuyor. toplam yükseklik 11 m bys 8 sınıfında

Son düzenleme:
Geri