V11.13 kullanıma sunulmuştur.

Zoom Sınırla Hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NYILMAZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NYILMAZ

Kıdemli Üye
Ekteki dosyada (blok dosyası gönderdim) çift tıklama yada zoom sınırlar komutu çalışmıyor. Proje içinde diğer katlarda yada diğer 2D çizimlerde problem yok. Problem bu çizimin içinde. Kopyalayıp başka sayfada yada blok yapıp yeni proje içinde açıp denemiş olmama rağmen sonuç aynı. Nereden kaynaklandığını bulamadım. Kolay gelsin.

NY

Ekli dosyalar

NYILMAZ":1rthiwuq' Alıntı:
Ekteki dosyada (blok dosyası gönderdim) çift tıklama yada zoom sınırlar komutu çalışmıyor. Proje içinde diğer katlarda yada diğer 2D çizimlerde problem yok. Problem bu çizimin içinde. Kopyalayıp başka sayfada yada blok yapıp yeni proje içinde açıp denemiş olmama rağmen sonuç aynı. Nereden kaynaklandığını bulamadım. Kolay gelsin.

Nedim merhaba,

Problem; sol ve sağ üsste bulunan bloklanmış temel filiz detaylarında oluşmuş görünüyor. Problemi şu şekilde çözebilirsin.

1. Temel filiz detaylarını shift+pencere ile seçip (tıklayınca seçilmiyor) obje parçala ile parçala
2. Aplikasyon ve temel filiz detaylarını pencere şeklinde seç
3. Düzen/Seçimi ters çevir komutunu tıkla.
4. Delete tuşuna baş.
5. Zum sınırlar yaptığında problem hallolmuş görünecektir.
6. İstersen "blok yap" ile temel filiz detaylarını tekrar bloklayabilirsin.

Ayrıca dosyayı blk olarak mesaja ekliyorum...

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Bahsettiğin gibi tıklayarak seçilmeyince problemin temel filizlerinden kaynaklandığını tahmin etmiştim. Benim projem için sorun yok. Genel anlamda bir problem olabilir mi diye göndermiştim. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

Geri