P pak19 Yeni Üye 20 Eki 2021 #1 4. sınıf öğrencisiyim. Hem eksiklerimi söylerseniz hem de problemi çözerseniz çok memnun olurum. Ekli dosyalar lşlş.cde lşlş.cde 6.9 MB · Görüntüleme: 7
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 21 Eki 2021 #2 Merhaba Projenizde su basman kotları, kiriş, perde grup, R katsayısı, duvar, döşeme, sonlu eleman genişliğini düzelttim. Öneri proje ekte. Ekli dosyalar Ünver ÖZCAN.cde Ünver ÖZCAN.cde 886.7 KB · Görüntüleme: 2
Merhaba Projenizde su basman kotları, kiriş, perde grup, R katsayısı, duvar, döşeme, sonlu eleman genişliğini düzelttim. Öneri proje ekte.
P pak19 Yeni Üye 21 Eki 2021 #3 Ünver ÖZCAN' Alıntı: Merhaba Projenizde su basman kotları, kiriş, perde grup, R katsayısı, duvar, döşeme, sonlu eleman genişliğini düzelttim. Öneri proje ekte. Genişletmek için tıkla ... ÜNVER BEY TEŞEKKÜRLER.
Ünver ÖZCAN' Alıntı: Merhaba Projenizde su basman kotları, kiriş, perde grup, R katsayısı, duvar, döşeme, sonlu eleman genişliğini düzelttim. Öneri proje ekte. Genişletmek için tıkla ... ÜNVER BEY TEŞEKKÜRLER.