N Nur08 Etkin Üye 29 Ara 2021 #1 Çizdiğim projede geometri kontrolü yaptığımda küçük açılı obje uyarısı veriyor. Ama analiz yaparken bir sorun görünmüyor neden? (Projeyi ekte gönderiyorum.) Ekli dosyalar Yödev.cde Yödev.cde 5.6 MB · Görüntüleme: 51
Çizdiğim projede geometri kontrolü yaptığımda küçük açılı obje uyarısı veriyor. Ama analiz yaparken bir sorun görünmüyor neden? (Projeyi ekte gönderiyorum.)
Levent Özpak Administrator 29 Ara 2021 #2 Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
N Nur08 Etkin Üye 29 Ara 2021 #3 Ben açı falan vermemiştim ama nasıl oluyor bu? Levent Özpak' Alıntı: Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ...
Ben açı falan vermemiştim ama nasıl oluyor bu? Levent Özpak' Alıntı: Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ...
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 29 Ara 2021 #4 Merhaba esmak08' Alıntı: Ben açı falan vermemiştim ama nasıl oluyor bu? Genişletmek için tıkla ... Kiriş datası ve diğerlerini girerken dik çizim ikonunu aktif hale getirip data girişi yapınız. Ekli dosyalar DİK ÇİZİM İKONU.png 91.5 KB · Görüntüleme: 451
Merhaba esmak08' Alıntı: Ben açı falan vermemiştim ama nasıl oluyor bu? Genişletmek için tıkla ... Kiriş datası ve diğerlerini girerken dik çizim ikonunu aktif hale getirip data girişi yapınız.
N Nur08 Etkin Üye 29 Ara 2021 #5 Düzeldi, teşekkür ederim. Ünver ÖZCAN' Alıntı: Merhaba Kiriş datası ve diğerlerini girerken dik çizim ikonunu aktif hale getirip data girişi yapınız. Genişletmek için tıkla ...
Düzeldi, teşekkür ederim. Ünver ÖZCAN' Alıntı: Merhaba Kiriş datası ve diğerlerini girerken dik çizim ikonunu aktif hale getirip data girişi yapınız. Genişletmek için tıkla ...