V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Export 255 renk sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shephard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shephard

Etkin Üye
Merhaba,

Export ettiğin bazı çizimler (örn: Donatı yazısı , kiriş uzunluk yazısı) atuocad de açtığımda renk olarak 255 görünüyor. Çıktı alırken bu layer ile çizilen çizimler görünmüyor.
Daha önce export ettiğim çizimlere baktığımda 255 olarak değil White olarak görünüyor autocadde ve çıktı alırken sorun olmamış haliyle. Bunun nedeni nedir?

Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi donatı yazısını seçtiğimde 255 olarak görünmekte. White olarak görünmesi gerekmiyor mu ? 255 çıktı alırken görünmüyor gibi bişey.

Ekli dosyalar

• renk ayarı.cde
    renk ayarı.cde
    3.3 MB · Görüntüleme: 3
  • 255 renk.png
    255 renk.png
    125.4 KB · Görüntüleme: 13
Şu durumları kontrol edin
DWG Export yaparken diyalog ayarları aşağıdaki gibi yapın

1647359040638.png

DWG Layer ayarlarında Plot seçeneğinin kapatılmadığını kontrol edin.

1647359161594.png

Export ettiğiniz DWG dosya ile aynı isimde CTB kalem ve renk ayarları dosyası oluşturulur. Plot ayarlarında bu CTB dosyasının seçildiğini kontrol edin

1647359278010.png

Sorununuz devam ederse destek kaydı açın. uzaktan erişimle ayarlarınızı kontrol edebiliriz

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ayarlarımı kontrol ettim şimdi, sizin önerdiğiniz gibi, autocadde ve idecadde.

Ben daha önce export ettiğim çizimlere baktım (2021 temmuz tarihli) onda 255 olarak değil de White olarak görünüyor şuan sorun olan layerler. Acaba güncellemeden sonra mı 255 olarak görünmeye başladı bazı layerler ? Destek kaydını açtım.

10.59 versiyondan sonra ctb kalem ve renk ayarlarında güncelleme yapıldı.

Portal kaydınız gözükmüyor.

10 versiyonu lisanslı kullanıcılarımız için oluşturulan teknik destek portalından, portalda kayıtlı mail adresi ile teknik destek talebinde bulununuz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

10.93 versiyonu kullanıyorum. Şifremi unuttum dememe rağmen portalda mail adresime bir link gelmiyor.

10.93 versiyonu kullanıyorum. Şifremi unuttum dememe rağmen portalda mail adresime bir link gelmiyor.
Teknik destek portalından 10 versiyonu lisanslı kullanıcılarımız yararlanabilmektedir. Destek talebinde bulunduğunuz lisans kaydınızın adınıza kayıtlı olmadığına dair size bilgilendirme maili gönderilmiştir. Veri tabanımızda kayıtlı lisans bilgilerinizin kontrolü için Bursa ofisimizle iletişime geçebilirsiniz.

Geri