V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Göreli kat ötelemesi yüksek sistem rijitliğini arttırın hatası alıyorum

brk48

Yeni Üye
Merhabalar, projemde raporlar kısmında X yönünde göreli kat ötelemesi yüksek sistem rijitliğini arttırın hatası alıyorum,inceleyebilirseniz sevinirim iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Merhabalar, projemde raporlar kısmında X yönünde göreli kat ötelemesi yüksek sistem rijitliğini arttırın hatası alıyorum,inceleyebilirseniz sevinirim iyi çalışmalar
önerim:
çatı katındaki duvar yüklerini kaldırıp, s15 kolonunu uzun istikamette 5 cm büyütürseniz göreli kat ötelemesi hatası vermiyor.

merhabalar kolay gelsin.projem ektedir ve göreli kat ötelemesi alıyorum ve projemi ineceleyip nerde hata girişi olduğunu söyleyebilir miisniz ? kolon kiriş kesişim hataları vardır projemde onlar düzeltilecektir.Sadece inceleyip göreli kat öteleme sebebi ve diğer hatalı girişlerim varsa onu söylemenizdir.şimdiden tşk ederim iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

merhabalar kolay gelsin.projem ektedir ve göreli kat ötelemesi alıyorum ve projemi ineceleyip nerde hata girişi olduğunu söyleyebilir miisniz ? kolon kiriş kesişim hataları vardır projemde onlar düzeltilecektir.Sadece inceleyip göreli kat öteleme sebebi ve diğer hatalı girişlerim varsa onu söylemenizdir.şimdiden tşk ederim iyi çalışmalar
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

önerilerim:
zemin sınıfınız ze ve ı=1.5 olduğundan dolayı ilk önce b aksına perde ilave edin, muhtemelen kurtarmaz her iki yöne kurtarasıya kadar perde ilave etmelisiniz.

Benim de aynı şekilde zf zemin grubu z+3 katlı bir projemde göreli kat ötelemesi hatasını bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilirseniz yanlış yaptığım noktaları söyleyebilirseniz sevinirim.

Geri