G gamzeturkmen Etkin Üye 16 Ocak 2023 #1 Betonarme proje ekte. perde zımbalamasını nasıl çözebilirim? Ekli dosyalar a.cde a.cde 5.9 MB · Görüntüleme: 6
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 16 Ocak 2023 #2 gamzeturkmen' Alıntı: perde zımbalamasını nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla ... Önerim; radye temelde asansör boşluğu modellemeyiniz. kot vererek veya düz modelleyiniz. Radye temelde asansör çukurunu nasıl tanımlayabilirim? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
gamzeturkmen' Alıntı: perde zımbalamasını nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla ... Önerim; radye temelde asansör boşluğu modellemeyiniz. kot vererek veya düz modelleyiniz. Radye temelde asansör çukurunu nasıl tanımlayabilirim? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
G gamzeturkmen Etkin Üye 16 Ocak 2023 #3 Ünver ÖZCAN' Alıntı: Önerim; radye temelde asansör boşluğu modellemeyiniz. kot vererek veya düz modelleyiniz. Radye temelde asansör çukurunu nasıl tanımlayabilirim? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... asansör boşluğunu kaldırsam da yine aynı hatayı alıyorum
Ünver ÖZCAN' Alıntı: Önerim; radye temelde asansör boşluğu modellemeyiniz. kot vererek veya düz modelleyiniz. Radye temelde asansör çukurunu nasıl tanımlayabilirim? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... asansör boşluğunu kaldırsam da yine aynı hatayı alıyorum
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 16 Ocak 2023 #4 gamzeturkmen' Alıntı: asansör boşluğunu kaldırsam da yine aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla ... öneri proje ekte. Ekli dosyalar UNVER A.cde UNVER A.cde 5.7 MB · Görüntüleme: 5
gamzeturkmen' Alıntı: asansör boşluğunu kaldırsam da yine aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla ... öneri proje ekte.