V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

2007 Deprem Yönetmeliğine Göre Performans Analizi

1 adet okul 1 adet yurt binası mahkeme kararı ile yapılan imalatların 2007 deprem yönetmeliğine uygunluğu kontrol edilip performans analizi yapılması istenmiştir. mevcut kilidin versiyonu 10.94 olduğundan 2007 deprem performans analizi yapılamıyor. bu iş için yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1 adet okul 1 adet yurt binası mahkeme kararı ile yapılan imalatların 2007 deprem yönetmeliğine uygunluğu kontrol edilip performans analizi yapılması istenmiştir. mevcut kilidin versiyonu 10.94 olduğundan 2007 deprem performans analizi yapılamıyor. bu iş için yardımcı olabilirseniz sevinirim
performans analizini için idecad portal dan versiyon 8.62 indirip analiz yapabilirsiniz.1677874495437.png

merhabalar structural 8.62 dosyasını indirdim. idecad 10.94 de çizmiş olduğum projeyi eski versiyon 8.62 olarak kaydettim. structural da acmaya calısıyorum proje tam açılırken program direk olarak kendini kapatıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

10.94 te hazırladığınız dosyayı .cde uzantılı olarak buradan paylaşırsanız, V8.62 dosyası olarak size dönüş yaparız.

merhabalar structural 8.62 dosyasını indirdim. idecad 10.94 de çizmiş olduğum projeyi eski versiyon 8.62 olarak kaydettim. structural da acmaya calısıyorum proje tam açılırken program direk olarak kendini kapatıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
mimari çizimleri silip 8.62 çeviriniz.

Son düzenleme:
Merhaba;

Sorunun çözümü için V10.94 te açtığınız dosyayı eski versiyon kaydetmeden önce perspektif penceresini kapatınız yada plan penceresini sağ üst köşesindeki tam ekran butonunu kullanarak tam ekran yapınız.
1677928413471.png
Daha sonra eski versiyon olarak kaydettiğiniz dosyayı açmak için önce V8.62 olan versiyonu açınız ve sonra doya aç seçeneğini kullanarak kaydettiğiniz dosyayı açınız bu işlem sırasında da ön görüntü seçeneğini pasif hale getiriniz.
1677928521663.png

Ekli dosyalar

Geri