N Nur BAL Yeni Üye 12 Eyl 2023 #1 Merhaba, yüklediğim projedeki çekme gerilmesi kontrolünü sağlayamadı ve zımbalma güvenliğini sağlyamadı hatalarını nasıl giderebilirim. döşeme kalınlığını arttıramıyorum
Merhaba, yüklediğim projedeki çekme gerilmesi kontrolünü sağlayamadı ve zımbalma güvenliğini sağlyamadı hatalarını nasıl giderebilirim. döşeme kalınlığını arttıramıyorum
N Nur BAL Yeni Üye 13 Eyl 2023 #3 Ünver ÖZCAN' Alıntı: Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. Dosyayı tekrardan yükledim Ekli dosyalar örnek.1.cde örnek.1.cde 3.3 MB · Görüntüleme: 4
Ünver ÖZCAN' Alıntı: Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. Dosyayı tekrardan yükledim
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 13 Eyl 2023 #4 Emine Nur BALLI' Alıntı: teşekkürler. Dosyayı tekrardan yükledim Genişletmek için tıkla ... önerilerim; --geometri kontrolündeki hataları düzeltiniz, --iki yüklemeli durum 4.8.5.1. işaretleyiniz, --perdeleri grup yapınız, --döşeme kalınlığını 25 cm yapınız, --aşağıdaki perde mantar döşeme bağlantıları uygun olmamış.
Emine Nur BALLI' Alıntı: teşekkürler. Dosyayı tekrardan yükledim Genişletmek için tıkla ... önerilerim; --geometri kontrolündeki hataları düzeltiniz, --iki yüklemeli durum 4.8.5.1. işaretleyiniz, --perdeleri grup yapınız, --döşeme kalınlığını 25 cm yapınız, --aşağıdaki perde mantar döşeme bağlantıları uygun olmamış.
N Nur BAL Yeni Üye 13 Eyl 2023 #5 Önerileriniz için çok teşekkür ederim.Fakat bu benim ilk projem olduğudan dolayı perde-mantar döşeme bağlantılarında ne gibi bir uygunsuzluk var anlayamadım?
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.Fakat bu benim ilk projem olduğudan dolayı perde-mantar döşeme bağlantılarında ne gibi bir uygunsuzluk var anlayamadım?