D Duygu öksüzömer Üye 16 Eyl 2023 #1 Temel basınç değerlerinde min değeri eksi ( çekme ( -4.30 t/m2) ) alıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olabilir misiniz ? Ekli dosyalar eksi değer.cde eksi değer.cde 19.4 MB · Görüntüleme: 1
Temel basınç değerlerinde min değeri eksi ( çekme ( -4.30 t/m2) ) alıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olabilir misiniz ?
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 16 Eyl 2023 #2 Duygu öksüzömer' Alıntı: Temel basınç değerlerinde min değeri eksi ( çekme ( -4.30 t/m2) ) alıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... aşağıdaki açıklamaları inceleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Duygu öksüzömer' Alıntı: Temel basınç değerlerinde min değeri eksi ( çekme ( -4.30 t/m2) ) alıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... aşağıdaki açıklamaları inceleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.