M muhturgaygenc Üye 31 Eki 2023 #1 döşemede ne kadar arttırırsam arttırayım bir türlü çift donatı hatasını gideremiyorum rica etsem yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim Ekli dosyalar döşeme sorunu yaşıyorum.cde döşeme sorunu yaşıyorum.cde 550.7 KB · Görüntüleme: 1
döşemede ne kadar arttırırsam arttırayım bir türlü çift donatı hatasını gideremiyorum rica etsem yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 31 Eki 2023 #2 muhturgaygenc' Alıntı: döşemede ne kadar arttırırsam arttırayım bir türlü çift donatı hatasını gideremiyorum rica etsem yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... geometri kontrolündeki verilen hatalı döşemeleri siliniz.
muhturgaygenc' Alıntı: döşemede ne kadar arttırırsam arttırayım bir türlü çift donatı hatasını gideremiyorum rica etsem yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... geometri kontrolündeki verilen hatalı döşemeleri siliniz.
M muhturgaygenc Üye 31 Eki 2023 #3 Ünver ÖZCAN' Alıntı: geometri kontrolündeki verilen hatalı döşemeleri siliniz. Ekli dosyayı görüntüle 38947 Genişletmek için tıkla ... peki silip yerine ne yapmalıyım ?
Ünver ÖZCAN' Alıntı: geometri kontrolündeki verilen hatalı döşemeleri siliniz. Ekli dosyayı görüntüle 38947 Genişletmek için tıkla ... peki silip yerine ne yapmalıyım ?
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 31 Eki 2023 #4 muhturgaygenc' Alıntı: peki silip yerine ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla ... kalıp planında görülen döşemeler değil. hatalı oluşmuş döşemeler silip hesap yaptırınız.
muhturgaygenc' Alıntı: peki silip yerine ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla ... kalıp planında görülen döşemeler değil. hatalı oluşmuş döşemeler silip hesap yaptırınız.