Son kullanıcı ve upgrade fiyat listeleri 15 Haziran 2025 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar geçerli olacaktır.
V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

İdecad çelik dosyası açılmıyor.

aykutinfo

Yeni Üye
Selam 21.05.2025 günü çalıştığım çelik dosyamı "PAT Seferihisar İlçesi Çamtepe Mah7 ÇK4.ide11" saat 16.17 de kaydedip çıktım, bugün geldiğim de dosyayı açmaya çalışıyorum idecad açmaya çalışıyor, ancak kapanıp çıkıyor. geçmişe doğru .BAK dosyalarını saat 13.17 ye kadar denedim. açılmadı. 14.50 den önceki dosyaları açtım. ancak 16:17 de kaydettiğim proje bitmiş çıktıya hazırlamıştım. dosyamın nasıl açabilirim ACİL olarak yardımcı olabilirimsiniz. dosyayı açamadığım için sıkıştıramıyorum, o yüzden paylaştım one drive ile.
AYKUT SEVTEKİN
İZSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İklim değişikliği ve barajlar şube müdürlüğü.
not dosyayı paylaşım olarak koyacağım.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
en son açamadığım dosya saat 16:17

açabildiğim bak dosyası 13:14

Son düzenleme:
Eklediğiniz bak uzantılı dosyanın linki geçersiz. Bak uzantılı projeler yardım sayfasında anlatılan yöntem ile açılabilir.
veri kaybını önlemeniz için önerilen çalışma yöntemlerini yardım sayfalarından inceleyiniz.

Projeniz Arge biriminde açılabildi. Sadece çaprazlar silinerek 11.15 versiyonunda projeniz açılabilir hale getirildi.
Bu durum 11.17 versiyonunda düzeltilmiş olacaktır.

Ayıca projenizin ilk açılma süresinin uzun olmasının sebebi projenize eklediğiniz resimlerin cloud klasöründen alınmasıdır
1747908504212.png

Dosya indirme linki

ben 11.15 kullanıyorum gönderdiğiniz versiyon uyumsuz diyor

Ekli dosyalar

• screenshot.2.png
    screenshot.2.png
    135.9 KB · Görüntüleme: 8
Geri