Asansör perdelerini bir grup merdiven perdelerini bir grup yapınız. Birbirine bitişik olanlar grup yapılmalı.merdiven ve asansör yanyana şekilde konumlaşmıştır. Asansörün ve Merdivenin kenarında ki bütün perdeleri tek bir grup perde olarak mı şekillendirmem daha doğru olur yoksa başka bir yöntemi varmıdır.
hocam tümü tek grup olması gerekmez mi? (p16-17-18-19-20)Asansör perdelerini bir grup merdiven perdelerini bir grup yapınız. Birbirine bitişik olanlar grup yapılmalı.
Perdeler birbirine bitişik olmayınca beraber grup yapılmaz.hocam tümü tek grup olması gerekmez mi? (p16-17-18-19-20)
hatta p17-19 tek perde
görselden bitişik gibi gördümPerdeler birbirine bitişik olmayınca beraber grup yapılmaz.
ÜST KISIMDA Kİ P-12 PERDESİNE BİTİŞİK OLAN P-13 PERDESİNİ KISA BAŞLIK PERDESİ OLARAK TANIMLADIM. 90CM UZUNLUĞUNDA. AYNI ŞEKİLDE P-14 PERDESİ DE O DURUMDA YANİ O TARAF ASANSÖR VEYA MERDİVENLE ALAKALI DEĞİL.İki ayrı grup perde var. Koridorun üzerinde olanlar altında olanlar. Rıdvan TURAN'ın dediği gibi 16-17-18-19-20 (17+19 bütün) grup perde olarak işaretlenmeli.
Koridorun üst tarafındaki 12-14 ne durumda tam belli değil. 13 gibi bir perdeyle birleşiyorlarsa onlar da kendi içinde grup olmalıdır.
Sanırım ünver bey de koridor üstü ile altını ayırın anlamında söyledi. Ben öyle anlıyorum. Aslında ikin de aynı şeyleri söylüyorsunuz da baktığınız nokta faklı gibi geldi.
nyılmaz
DOĞRULUĞUNU TEYİT EDEBİLİR MİSİNİZ HOCAM.Perdeler birbirine bitişik olmayınca beraber grup yapılmaz.
proje bu şekilde olacak hocam.Keşke proje ekleseydiniz. Ünver beyin neyi düşünerek yazdığını bilmiyorum ama tahminimi yazdım. Perdeler birbirleriyle ilişkili ise grup perde olarak veri girişi yapılmalı. bir kolon ile bölünmüyor yada katlarda sürekliliği bozulmuyorsa devam eden (plan bazında) perdeler bütün ve aynı isimde olabilir. Siz yine de proje eklemeyi deneyin. Küçük ekran fotoğrafıyla bu şekilde yorumlar karışık olabiliyor.?!
nyılmaz
TEŞEKKÜR EDERİM.Perdeleri aşağıdaki şekilde grup olarak tanımlayın
P18 ve P17 yi birleştirin ve tek perde olarak tanımlayın
P13 ve P15 perdelerini "kısa başlık perdesi" olarak tanımlayın.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Ekli dosyayı görüntüle 53103