G Göksutku Yeni Üye Cumartesi saat 13:32'de #1 kolon kiriş kesme güvenliği sağlanamadı, kolon boyutunu büyütüyorum beton sınıfını 35 yapıyorum duvar yükleri 0 ama hala uyarı alıyorum. yardımcı olabilir misiniz? Ekli dosyalar idecadd.cde idecadd.cde 4.4 MB · Görüntüleme: 7
kolon kiriş kesme güvenliği sağlanamadı, kolon boyutunu büyütüyorum beton sınıfını 35 yapıyorum duvar yükleri 0 ama hala uyarı alıyorum. yardımcı olabilir misiniz?
Yasin TEZEL Uzman Üye Dün 16:47 da #2 -Kolon yönünü çevirmek, -Kare kolon kullanmak, -Kiriş genişliği arttırmak gibi yöntemler denenebilir. Yardım sayfasını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
-Kolon yönünü çevirmek, -Kare kolon kullanmak, -Kiriş genişliği arttırmak gibi yöntemler denenebilir. Yardım sayfasını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
burakakcam14 Tanınmış Üye Bugün 09:36 #3 Göksutku' Alıntı: kolon kiriş kesme güvenliği sağlanamadı, kolon boyutunu büyütüyorum beton sınıfını 35 yapıyorum duvar yükleri 0 ama hala uyarı alıyorum. yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... x yönünde kolonu tombullaştırın 5cm yeter.
Göksutku' Alıntı: kolon kiriş kesme güvenliği sağlanamadı, kolon boyutunu büyütüyorum beton sınıfını 35 yapıyorum duvar yükleri 0 ama hala uyarı alıyorum. yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... x yönünde kolonu tombullaştırın 5cm yeter.
G Göksutku Yeni Üye Bugün 09:57 #4 Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. İyi çalışmalar.
burakakcam14 Tanınmış Üye Bugün 09:58 #5 Göksutku' Alıntı: Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... rica ederim size de iyi günler.
Göksutku' Alıntı: Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... rica ederim size de iyi günler.