V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

PERDE KESME GÜVENLİĞİ VE DONATI YETERSİZLİĞİ

hocalarım, üstadlarım merhaba. bu konuyla ilgili çok başlık açılmış biliyorum. fakat son dönemde çizdiğim neredeyse tüm projelerde bu perde kesme ve donatı hataları çok fazla çıkıyor ve gidermede çok zorlanıyorum. acaba data ayarlarıyla alakalı mı bir hatam var ? ya da bu konuda ne yapabilirim? şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

hocalarım, üstadlarım merhaba. bu konuyla ilgili çok başlık açılmış biliyorum. fakat son dönemde çizdiğim neredeyse tüm projelerde bu perde kesme ve donatı hataları çok fazla çıkıyor ve gidermede çok zorlanıyorum. acaba data ayarlarıyla alakalı mı bir hatam var ? ya da bu konuda ne yapabilirim? şimdiden teşekkür ederim.
Modelle önerilerim;
--iki ayrı yapı olarak çözünüz,
--üst taraftaki yapıda konsollarda döşeme eksik,
--deneme için ekte yarısı silinip çözüm yapılmıştır,
--kapasite yetersizliğini düzeltiniz,
--perdelerde grup yapılmamış olanlar var,
--asansör önüne döşeme giriniz,
--merdiven mesnetlenmelerini ve
--bina girişinde merdiven ara sahanlığını kontrol ediniz, (baş kurtarmıyor)
1754397233166.png

Ekli dosyalar

Modelle önerilerim;
--iki ayrı yapı olarak çözünüz,
--üst taraftaki yapıda konsollarda döşeme eksik,
--deneme için ekte yarısı silinip çözüm yapılmıştır,
--kapasite yetersizliğini düzeltiniz,
--perdelerde grup yapılmamış olanlar var,
--asansör önüne döşeme giriniz,
--merdiven mesnetlenmelerini ve
--bina girişinde merdiven ara sahanlığını kontrol ediniz, (baş kurtarmıyor)
Ekli dosyayı görüntüle 53825
üstadım cevabınız için çok teşekkür ederim. zaten dilatasyonlu yapı iki ayrı proje olarak çözelim dediğimde belediye hayır tek proje olarak çözün dedi, kabul etmedi belediyedeki kontrol mühendisi. peki bunu tek olarak çözebilir miyiz ?

üstadım cevabınız için çok teşekkür ederim. zaten dilatasyonlu yapı iki ayrı proje olarak çözelim dediğimde belediye hayır tek proje olarak çözün dedi, kabul etmedi belediyedeki kontrol mühendisi. peki bunu tek olarak çözebilir miyiz ?
üstadım sizi rahatsız ediyorum ama ben dediğiniz şekilde de yapsam da değişen bir şey olmuyor. donatı aralıklarını ne kadar düşürsem de kurtarmıyor. nerede hata yapıyorum acaba?

Ekli dosyalar

Geri