V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Göreli Kat Ötelemesi

Merhabalar, projemde göreli kat ötelemesi uyarısı alıyorum ve döşeme kalınlığını 30 yaptığımda da yetersiz alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca tavsiyelerinizi de iletebilirseniz sevinirim, iyi çalışmalar.

Merhabalar, projemde göreli kat ötelemesi uyarısı alıyorum ve döşeme kalınlığını 30 yaptığımda da yetersiz alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca tavsiyelerinizi de iletebilirseniz sevinirim, iyi çalışmalar.
Modelle önerilerim;
--f veya g aksına su basman perdesi girip,
--4.9.1.3.b işaretleyip hesap yaptırabilirsiniz.

yalnız 4.9.1.3.b yani esnek derzi sahada uygulatacak mısınız? şantiye sizin mi? müteahhitin haberi var mı? çekme deneyleri falan da lazım ona.
evet doğru diyorsunuz, uygulatma aşamasında sorun olabilir, ben a olarak seçtiğimde her aks arasına subasman perdesi girmiş olmama rağmen rijitliği artıramıyorum. x ve y yönünde rijitlik hatası alıyorum. ve şunda dinamik mod hatası da eklendi

evet doğru diyorsunuz, uygulatma aşamasında sorun olabilir, ben a olarak seçtiğimde her aks arasına subasman perdesi girmiş olmama rağmen rijitliği artıramıyorum. x ve y yönünde rijitlik hatası alıyorum. ve şunda dinamik mod hatası da eklendi
Şu an bilgisayar erişimim yok telefondayım. kat parametreleri, kalıp planı ss paylaşırsanız fikir sunabilirim.

kat yüksekliği çok fazla muhtemelen ondan dolayı olması gerekenin 1.5 katını falan vermelisiniz kesitlere

Geri