Modelle önerilerim;Merhabalar, projemde göreli kat ötelemesi uyarısı alıyorum ve döşeme kalınlığını 30 yaptığımda da yetersiz alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca tavsiyelerinizi de iletebilirseniz sevinirim, iyi çalışmalar.
Dönüşünüz için teşekkür ederim, sağladı şuanda.Modelle önerilerim;
--f veya g aksına su basman perdesi girip,
--4.9.1.3.b işaretleyip hesap yaptırabilirsiniz.
yalnız 4.9.1.3.b yani esnek derzi sahada uygulatacak mısınız? şantiye sizin mi? müteahhitin haberi var mı? çekme deneyleri falan da lazım ona.Dönüşünüz için teşekkür ederim, sağladı şuanda.
evet doğru diyorsunuz, uygulatma aşamasında sorun olabilir, ben a olarak seçtiğimde her aks arasına subasman perdesi girmiş olmama rağmen rijitliği artıramıyorum. x ve y yönünde rijitlik hatası alıyorum. ve şunda dinamik mod hatası da eklendiyalnız 4.9.1.3.b yani esnek derzi sahada uygulatacak mısınız? şantiye sizin mi? müteahhitin haberi var mı? çekme deneyleri falan da lazım ona.
Şu an bilgisayar erişimim yok telefondayım. kat parametreleri, kalıp planı ss paylaşırsanız fikir sunabilirim.evet doğru diyorsunuz, uygulatma aşamasında sorun olabilir, ben a olarak seçtiğimde her aks arasına subasman perdesi girmiş olmama rağmen rijitliği artıramıyorum. x ve y yönünde rijitlik hatası alıyorum. ve şunda dinamik mod hatası da eklendi
bu şekilde.Şu an bilgisayar erişimim yok telefondayım. kat parametreleri, kalıp planı ss paylaşırsanız fikir sunabilirim.