V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

SONLU ELEMAN AĞININ İYİLEŞTİRİLMESİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR.

uysalbuse

Yeni Üye
projemde analiz sonrası böyle bir uyarı yazıyor ne yapılmalı merdivenlerin sonlu eleman genişliklerini azalttım ama değişmedi ayrıca projede radye donarı yetersiz hatasını gideremedim yardımcı olabilir misiniz.

Ekli dosyalar

Küçük döşemelerinizin sonlu eleman boyutlarını azaltmanız önerilmekte. Analiz yaptığınızda hangi elemanda bu önerinin yapıldığını görebiliyorsunuz.

1764163219754.png
Birkaç analiz yaparak bu elemanları tespit edip sonlu eleman boyutlarını azaltabilirsiniz.
Kısa konsollar modele işlenmeden yükleri kirişlere aktarılarak konstrüktif olarak bir çözümde yapılabilir.
1764163101975.png

Asansör çukuru modelinde hata var. Modele girmeden çözüm yapın.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Küçük döşemelerinizin sonlu eleman boyutlarını azaltmanız önerilmekte. Analiz yaptığınızda hangi elemanda bu önerinin yapıldığını görebiliyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 56959
Birkaç analiz yaparak bu elemanları tespit edip sonlu eleman boyutlarını azaltabilirsiniz.
Kısa konsollar modele işlenmeden yükleri kirişlere aktarılarak konstrüktif olarak bir çözümde yapılabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 56958

Asansör çukuru modelinde hata var. Modele girmeden çözüm yapın.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
teşekkür ederim asansörün bu şekilde moddelenmemesinin tavsiye edildiğini biliyorum ama kontrol mühendisi bu şekilde talep etmekte donatı yetersizliği sorunum için başka bir tavsiyeniz olur mu acaba?

Geri