özür dilerim acaba v10 versiyonunda açabileceğim bir şekilde atabiliyor musunuzradye75cm iken zımbalama sorunu yok
ana 22 ilavede 26-30 açınca güzel donatı veriyor
ekonomi problem derseniz yeni bir hesap aksı tanımlayın boyuttan değiştirin açıklğını vs
wetransfere yükledim v10.94 olarakv10 versiyonunda
ben bugüne kadar üst demirsiz radye temel görmedim vallaÇok özür dilerim ama neden böyle yapmamız gerektiğini anlayamadım bunu çözmenin başka bir yolu yok mudur ∅20 yaparsam ne derler bilemiyorum ve bunu tam olarak neden yaptığımı anlatabileceğimi de sanmıyorum acaba siz anlatabilir misiniz
Anladım çok teşekkür ederim sanırım ben yapamadım bu projeyi diyip göndersem daha iyiben bugüne kadar üst demirsiz radye temel görmedim valla
onlar size anlatsın neden üst demir olmaması gerektiğini
neden böyle abidik gubidik bir mimari yaptıklarını
neden bitişik nizamda temel için ampatman mesafesi bırakmadıklarını
neden bitişik nizamda kalıp imalatı için bir boşluk bırakmadıklarını anlatsınlar size
soranlara onlara deyin ki 3 kuruşa 5 köfte yokmuş deyin onlara
yok niye öyle diyesinizAnladım çok teşekkür ederim sanırım ben yapamadım bu projeyi diyip göndersem daha iyi
Bir de sürekli temel denemeye mi çalışsam acabayok niye öyle diyesiniz
asla tavsiye etmiyorum
eğer zeminde 50 yıllık konsolidasyon oturmalarının stabil ve tüm temel altında benzer olacağını düşünüyorsanız olabilir fakat genelde radye dışında farklı lokal oturmalar yaşanabiliyor kolon altlarında vsBir de sürekli temel denemeye mi çalışsam acaba
ön tarafta yol olduğu için ampatman yapamadım değerlerim tasarım dayanımımız 25 yatak katsayımız 3000temelde ampatman niye yapmadınız?
ön neresi ki? sağ sol aşağı? 3 kenarda da ampatman göremedim. en az temel kalınlığının yarısı kadar ampatman mesafesi önerilir.ön tarafta yol olduğu için ampatman yapamadım değerlerim tasarım dayanımımız 25 yatak katsayımız 3000
Rijit Bodrum kat bulunmayan yapılarda her iki yöntem de kullanılabilir. Yapı düzenli ve düzgün geometrili bir yapı değilse "İki Yükleme durumlu hesap yöntemi" nin seçilmesi önerilir.mühendise":153w9c9v' Alıntı:Bodrumu bulunmayan yapılar için hangi yöntemi kullanmak daha doğru olacaktır. ( a- iki yükleme durumlu..... b - tek yükleme durumlu )
Gve H aksının olduğu kısım mimari projeyi de eklemiştim o kısım yol olarak gözüküyorön neresi ki? sağ sol aşağı? 3 kenarda da ampatman göremedim. en az temel kalınlığının yarısı kadar ampatman mesafesi önerilir.
Yok hayır sağ ve sol taraflar da bitişik nizam