V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

ZIMBALAMA

Merhaba mantar döşeme de, 3 tane perdemin zımbalama kontrolü sağlanmıyor. perde için kapalı etriye şeritlerini seçtim. fakat nasıl çizmem gerektiğini bilmiyorum. mnatığınıda anlamadım, bu temelin içinde mi tasarlanıyor yoksa kapalı etriye şeritlerini seçtiğimiz perde veya kolonun alt ucuna etriye mi yerleştiriyoruz? bir de kapalı etriye şeritleri için bana bir dwg çizimi verirseniz çok sevinirim.

Forum sayfalarındaki örnekleri inceleyiniz

Forum sayfalarındaki örnekleri inceleyiniz
merhaba Yasin bey;

aşağıdaki görselde "Etriye sayısı" ifadesinin "Etriye kol sayısı" olarak değiştirilmesi ve ona uygun veri girişi yapılacak şekilde güncellenmesi uygun olacaktır (2-4-6 gibi). Mevcut haliyle kullanılacak toplam etriye adedi olarak algılanıyor.

saygılarımla.

1683810927017.png

aşağıdaki görselde "Etriye sayısı" ifadesinin "Etriye kol sayısı" olarak değiştirilmesi ve ona uygun veri girişi yapılacak şekilde güncellenmesi uygun olacaktır (2-4-6 gibi). Mevcut haliyle kullanılacak toplam etriye adedi olarak algılanıyor.
Basri Bey Merhaba

Etriye sayısı olarak alınan değer kapalı etriye şeridinde kullanılacak etriye tipini belirler.
Tek etriye için 1, Çift etriye için 2 değeri girilmelidir. Girilen değer etriye kol sayısı değildir.
Diyaloğun daha anlaşılabilir olması ile ilgili isteğiniz notlarımıza alınmıştır.

1766493424873.png

Son düzenleme:
Geri