V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

perde kesme güvenliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan azad.c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

azad.c

Üye
Merhabalar projemdeki perde kesme güvenliği hatasını çözemedim ,sadece iki perdede bu hatayı alıyorum. forumdaki ve bilgi kütüphanesindeki çözümleri denedim ama fayda etmedi .
Mimari yüzünden boyutlarda oynama şansımda yok . Bu hatayı çözmek için ne yapmalıyım ?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Önerilerim:
1. Poligon perdelerinizi grup olarak tanımlayınız.
2. Perde kesme sürtünmesi değerini sağlamak için boyuna donatı aralıklarını azaltınız.
3. Perde kesme güvenliğini sağlamak için tevzilerinizin çaplarını artırıp aralıklarını azaltınız.

ilgili linkleri inceleyiniz:
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

sizin için düzenlediğim örnek tasarım görseli:
Ekran görüntüsü 2026-01-12 111344.png

Merhaba Rıdvan bey, perde grubu tanımlama adımlarını gerçekleştirmeme rağmen perde grubu oluşturamıyorum. perde grubu oluşturmanın başka bir yolu var mı acaba ?

projede sadece perdelerin grup yapılmış hali ekteki dosyadadır. size bahsettiğim yöntem ile yaptım ve oldu. sizde neden olmadığını anlamadım.

Ekli dosyalar

Önerilerim:
1. Poligon perdelerinizi grup olarak tanımlayınız.
2. Perde kesme sürtünmesi değerini sağlamak için boyuna donatı aralıklarını azaltınız.
3. Perde kesme güvenliğini sağlamak için tevzilerinizin çaplarını artırıp aralıklarını azaltınız.

ilgili linkleri inceleyiniz:

sizin için düzenlediğim örnek tasarım görseli:
Ekli dosyayı görüntüle 58193
@Rıdvan TURAN bey merhaba,
Kesme güvenliği enine donatı ile ilgili bir sorun değil mi? neden yatay donatı olan tevziye donatılarının çapını artırıyoruz veya aralıklarını azaltıyoruz?

Geri