gamzeturkmen
Etkin Üye
Subasman perdelerindeki sürtünme kesmesi hatasını gideremiyorum yardımcı olabilir misiniz?
@Ünver ÖZCAN
@Ünver ÖZCAN
boyuna donatılarınızın aralıklarını azaltmayı deneyebilirsiniz.Subasman perdelerindeki sürtünme kesmesi hatasını gideremiyorum yardımcı olabilir misiniz?
@Levent Özpak @Ünver ÖZCAN
çok fazla fark var arada ama deneyeceğim teşekkür ederim, zemin katta B2 düzensizliği hatası alıyorum bu katta onu nasıl giderebilirim?boyuna donatılarınızın aralıklarını azaltmayı deneyebilirsiniz.
Rıdvan bey malesef çözüm olmadıboyuna donatılarınızın aralıklarını azaltmayı deneyebilirsiniz.
projenizde subasman perdelerindeki sürtünme kesmesi hatası boyuna donatıların aralıklarını azaltarak çözümlenebiliyor.Rıdvan bey malesef çözüm olmadı
hangi aralıkta çözdünüz örnek verebilir misinizprojenizde subasman perdelerindeki sürtünme kesmesi hatası boyuna donatıların aralıklarını azaltarak çözümlenebiliyor.
bazıları 10cm bazıları 15cm bazılarda 20cm arayla çözüldü.hangi aralıkta çözdünüz örnek verebilir misiniz
datayı atma şansınız var mıbazıları 10cm bazıları 15cm bazılarda 20cm arayla çözüldü.
çözüldü desteğiniz için çok teşekkür ederimbazıları 10cm bazıları 15cm bazılarda 20cm arayla çözüldü.
Modelle önerilerim;çözüldü desteğiniz için çok teşekkür ederim
Ünver bey A3 düzensizliği için x ve y yönünde aynı anda varsa kabul etmiyor muydukModelle önerilerim;
ben olsam a3 düzensizliğini işaretleyip, 1. bodrum katı rijit kabul edip, analiz ayarlarında gerekli düzenlemeler ile hesap yaptırırdım.
Teşekkür ederim Ünver bey dediğiniz gibi yapıp tekrar analiz alacağım, bodrumu rijit kabul etmeli miyim pekiModelle önerilerim;
ben olsam a3 düzensizliğini işaretleyip, 1. bodrum katı rijit kabul edip, analiz ayarlarında gerekli düzenlemeler ile hesap yaptırırdım.
Ünver bey bir de bodrum dışında diğer katlarda çıkmalar var sadece bodrum katta A3 düzensizliğini işaretlemem gerekir dimi çıkmalar bu durumu etkiler mi
evetTeşekkür ederim Ünver bey dediğiniz gibi yapıp tekrar analiz alacağım, bodrumu rijit kabul etmeli miyim peki
evetÜnver bey bir de bodrum dışında diğer katlarda çıkmalar var sadece bodrum katta A3 düzensizliğini işaretlemem gerekir dimi
Ünver bey analiz ayarlarındaki düzenlemelerden kastınız ikili yükleme durumu ve dinamik dışmerkezlik dimiModelle önerilerim;