gamzeturkmen
Etkin Üye
Merhaba V11 de çözülen proje V10 da analiz alındığında hatalar veriyor bunun sebebi nedir acaba?
merhabalar. yapı denetim ve belediyeler data istiyorlar. her ne kadar versiyon ismi ile versek te sonuca etkisi olmayan bu farklarla ilgili bazen zorluk yaşabiliyoruz. bu farklılıklar konusunda genel olarak nasıl bir açıklama getirmek lazım ?Versiyonlar arası analiz sonuçlarında farklar oluşabilir.
Programın neleri yapabildiği çok detaylı anlatılıyor. Bence yapamadıkları yani proje müelliflerinin neleri kendi bilgisiyle yapması gerektiği de liste halinde verilirse çoğu sorunlar çözülmüş olabilir. Ayrıca tüm yerli yazılımlar bende mevcut, açık ara idecad en çok detay ve bilgi edinebileceğimiz yazılımdır. Bu forum bile farkı çok net ortaya koyuyor emeklerinize sağlık.idecad tbdy 2018 tam olarak kapsamaktadır. yapılan güncellemeler, yönetmeliğin eksik uygulanması değil; mevcut kapsamın daha detaylı, hassas ve şeffaf hale getirilmesidir.
Her güncellemede yapılan geliştirmeler ayrıca düzenli olarak yayınlanır.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
ideCAD’in TBDY 2018 kapsamında hangi kontrolleri içerdiği detaylı olarak aşağıdaki dokümanda yer almaktadır:
elbetteki yeni projeler için dediğiniz kaçınılmaz bir durum ve öyle olması gerekir. sorumda ki eksikliği şöyle gidereyim. analizi yapılmış ve/veya hatta yapı ruhsatı alınmış projelerimizde zamanında istenmeyen proje dataları şimdi isteniyor. dolayısı ile bu tür durumlarla en güncel yazılım üzerinden yapılan kontrollerde sorun olabiliyor. ben bu açıdan sormuştum.Her iki tarafın da en güncel sürümü kullanmasını önermekteyiz; bu sayede benzer sorunların yaşanmasının önüne geçilecektir. Her güncelleme ile birlikte yapılan iyileştirmeleri ve eklenen yeni özellikleri yayımlıyoruz. Sürümler arasındaki farklılıklar, ilgili açıklamalarda belirtilen değişikliklerden kaynaklanmaktadır. Bu listeleri sunabilirsiniz