V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Perde Grupları ve Perdeler

Grup perdelerimde ve perdelerde sürtünme kesmesi hatalarını gideremedim(etriyeleri ve düşey donatı boyut ve sayılarını arttırmama rağmen). perde gruplarında kapasite oranı aşmakta. ide help teki yönlendirmeleri denedim ancak hataları gideremedim. acaba başka bir sorunum mu var? ya da bu proje için önerileriniz nelerdir? eksikleri nasıl giderebilirim? bunun haricinde sizlerin önerilerini öğrenmek isterim. şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba, bu proje özelinde bende şu soruyu eklemek isterim;

Projede 2 adet grup perdeleri (asansör ve merdiven) birbirlerine kirişlerle bağlı. Grup perdelerinin birbirlerine kirişlerle bağlı olduğu durum, "boşluklu perde" olarak adlandırılabilir mi? Analiz ayarlarında ilgili yönde, taşıyıcı sistem davranışı "A14" seçeneğinin işaretlenmesi gerekmez mi?

Grup perdelerimde ve perdelerde sürtünme kesmesi hatalarını gideremedim(etriyeleri ve düşey donatı boyut ve sayılarını arttırmama rağmen). perde gruplarında kapasite oranı aşmakta. ide help teki yönlendirmeleri denedim ancak hataları gideremedim. acaba başka bir sorunum mu var? ya da bu proje için önerileriniz nelerdir? eksikleri nasıl giderebilirim? bunun haricinde sizlerin önerilerini öğrenmek isterim. şimdiden hepinize teşekkür ederim.
selamlar, 1 analiz yapma imkanım oldu malesef. rijit diyaframları tanımlayıp, perde gruplarında x yönünde perde başlıklarını büyütüp donatıları dengelersen pek sorun gözükmüyor gruplarda ki kesme ve kapasite oranlarında. kolay gelsin..

Geri