B Bengi Yeni Üye Cumartesi saat 19:40'de #1 KOLON AYAĞI TASARIMI YAPILIRKEN ANKRAJ ÇEKME KIRILMASI HESABI KURTARMIYOR TEK ÇÖZÜMÜM BULON ÇAPI BÜYÜTMEK MİDİR? BETONARME KOLONLARIMIN KESİTİ EL VERMEDİĞİ İÇİN BULON SAYISI VEYA LEVHA GENİŞLİĞİNİ ARTTIRAMIYORUM
KOLON AYAĞI TASARIMI YAPILIRKEN ANKRAJ ÇEKME KIRILMASI HESABI KURTARMIYOR TEK ÇÖZÜMÜM BULON ÇAPI BÜYÜTMEK MİDİR? BETONARME KOLONLARIMIN KESİTİ EL VERMEDİĞİ İÇİN BULON SAYISI VEYA LEVHA GENİŞLİĞİNİ ARTTIRAMIYORUM
B burak uzun Tanınmış Üye Pazartesi saat 10:46'de #2 ankraj bulon kalitesiylede değişir bu hesap onada bir bakın derim 10.9-8.8 gibi
Oğuzcan HADİM Kıdemli Üye Pazartesi saat 14:16'de #3 Bengi' Alıntı: KOLON AYAĞI TASARIMI YAPILIRKEN ANKRAJ ÇEKME KIRILMASI HESABI KURTARMIYOR TEK ÇÖZÜMÜM BULON ÇAPI BÜYÜTMEK MİDİR? BETONARME KOLONLARIMIN KESİTİ EL VERMEDİĞİ İÇİN BULON SAYISI VEYA LEVHA GENİŞLİĞİNİ ARTTIRAMIYORUM Genişletmek için tıkla ... Projenizi gönderir misiniz? Sorunuzun içeriği ne olursa olsun, projelerini lütfen gönderiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Saygılarımla...
Bengi' Alıntı: KOLON AYAĞI TASARIMI YAPILIRKEN ANKRAJ ÇEKME KIRILMASI HESABI KURTARMIYOR TEK ÇÖZÜMÜM BULON ÇAPI BÜYÜTMEK MİDİR? BETONARME KOLONLARIMIN KESİTİ EL VERMEDİĞİ İÇİN BULON SAYISI VEYA LEVHA GENİŞLİĞİNİ ARTTIRAMIYORUM Genişletmek için tıkla ... Projenizi gönderir misiniz? Sorunuzun içeriği ne olursa olsun, projelerini lütfen gönderiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Saygılarımla...